خبرگزاری ایرنا: نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید دولت را در مسیر اهدافش به هر شکلی کمک و یاری رساند و من نیز همین حس را به دولت جناب پزشکیان دارم.
سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی روز چهارشنبه و در آستانه فرا رسیدن شانزدهم آذر ماه و روز دانشجو در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد افزود: دولت کنونی همانند دولت های قبل بر اساس چهارچوب های نظام جمهوری اسلامی شکل گرفته است و از صمیم قلب آرزوی موفقیت برای دولت پزشکیان دارم.
وی ادامه داد: دولت جدید باید همانند دولت های گذشته، مساله مردم را جزو اولویت های خود قرار دهد و نظر بنده در خصوص عملکرد دولت چهاردهم همانند نظر دیگر کارشناسان است.
او با اشاره به در پیش بودن روز دانشجو عنوان کرد: دانشجو مرز میان سیاهی و روشنی است و می تواند با روشنگری جامعه را آگاه و با تشخیص درست، جریان های حق طلب را تبیین کند.
نماینده سابق مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشجو بدون هراس، همیشه مدافع حق در جامعه بوده است و در مسیر حق گویی هزینه های زیادی تا سر حد جان باختن داده است.
قاضی زاده هاشمی افزود: دانشجو نقش پیشتازی در جامعه دارد و از دفاع از مظلوم ابایی نخواهد داشت همان طور که دانشجویان دانشگاه های اروپا و آمریکا در مقابل نسل کشی در غزه علیه دولت های خود ایستادند.
وی در خصوص احتمال افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: روزانه ۸۰ تا ۹۰ میلیون لیتر برای بنزین خودروهای کشور نیاز است اما ۱۳۰ میلیون لیتر مصرف می شود که این موضوع نشان می دهد با توجه به تولید روزانه ۱۰۰ میلیون لیتر حدود ۴۰ میلیون لیتر بنزین از این کشور قاچاق می شود.
معاون رییس جمهور سابق گفت: دلیل این قاچاق، تفاوت بیش از ۳۰ درصد نرخ ارز است و اگر مسوولان مربوطه بتوانند نرخ تورم را تک رقمی نگه دارند تا نرخ ارز افزایش نیابد و یارانه بنزین را به طور عادلانه بین مردم تقسیم کنند افزایش قیمت بنزین کار ساز خواهد بود.
قاضی زاده هاشمی در خصوص وعده صادق سه و حضور ایران در سوریه نیز اظهار کرد: تاریخ ثابت کرده است اگر پاسخ دندان شکنی به گستاخی متجاوزان داده نشود، آنها اقدام خود را تکرار می کنند، در خصوص سوریه نیز، ایران هیچ گاه حضور نظامی در این کشور نداشته است و دفاع از کشور سوریه را وظیفه شهروندان همان کشور می داند اما چون کشور سوریه در دفاع مقدس تمام قد کنار ایران ایستاد، اکنون کشور ما به درخواست خودشان به صورت مستشاری و مشاوره ای از آنها حمایت می کند.
وی در خصوص تاثیر نرخ ارز در اقتصاد کشور نیز گفت: واقعیت این است که امکان جدا کردن دلار از اقتصاد وجود ندارد اما باید تلاش ها از جمله سیاست های ضد تحریمی، تنوع بخشی در برنامه ها و جایگزینی سیاست های پویا به گونه ای باشد که وابستگی به این ارز به حداقل برسد از سوی دیگر باید در نظر داشت موضوعات پیچیده نیازمند پاسخ ها و اقدامات پیچیده است و حل آنها به سادگی امکان پذیر نیست.