به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سرپرست آموزش و پرورش استان در این نشست ضمن اشاره به چالشها و مشکلات دانش آموزان با شرایط ویژه گفت: ایاب و ذهاب مهمترین مشکل این دانش آموزان است که به دلیل کمبود منابع مالی و نبود زیر ساخت مناسب، همچنان با این مشکل دست و پنجه نرم میکنیم.
رضایی کمبود فضای آموزشی در یاسوج و دیشموک را یکی دیگر از مشکلات آموزش و پرورش استثنایی استان دانست و افزود: در تامین تجهیزات آموزشی و توانبخشی و همچنین هوشمند سازی مدارس نیز با مشکل مواجه هستیم و نیازمند توجه ویژه خیران و مسئولان استان هستیم.
خانم بختیاری رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان نیز با اشاره به اینکه هزار و ۳۰۰ دانش اموز استثنایی در ۹۸ فضای آموزشی مشغول به تحصیل هستند اضافه کرد: به دلیل نبود زیر ساختهای مناسب و دوری از منزل در بحث ایاب و ذهاب به شدت با مشکل مواجه هستیم.
شاهینی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز در این نشست با اشاره به اینکه یک میلیارد تومان اعتبار برای رفع مشکلات اداره کل اموزش و پرورش استثنایی تخصیص یافته گفت: در اعتبارات عمرانی استان نیز امسال بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان برای ساخت مدرسه در نظر گرفته شده است.
رحمانی استاندار نیز در این نشست بر حمایت همه جانبه از آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: توجه به اآموزش و پرورش اولویت اصلی دولت وفاق ملی است.
وی با بیان اینکه کار خوب را مدیر خوب میتواند اجرا کند؛ از مدیرکل آموزش و پرورش استان خواست تا شایسته سالاری در انتصابات این اداره کل را سرلوحه کار خود قرار دهد.
کمبود تجهیزات و نبود سرویس ایاب و ذهاب چالشهای آموزش و پرورش استثنایی استان
در نشست این هفته شورای آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، مشکلات فراروی مدارس استثنایی استان بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
صاحبخبر -
∎