به گزارش ایرنا، یدالله رحمانی روز چهارشنبه در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر کهگیلویه و بویراحمد افزود: این میزان درآمد از محل فروش محصولات تولید شده در اختیار فعالان این عرصه شده است.
وی تاکید کرد:در حال حاضر یکهزار و ۲۵۰ هزار شهروند کهگیلویه وبویراحمدی در شرکت های دانش بنیان مشغول فعالیت و کسب درآمد هستند.
هم اکنون ۱۷۴ شرکت دانش بنیان در پنج مرکز رشد و فن آوری شهرهای یاسوج،دوگنبدان و دهدشت مستقر هستند.
وی تصریح کرد:۲۰ شرکت دانش بنیان استان مجوز معاونت علمی ریاست جهموری را اخذ کرده اند و تقاضای مسوولان ۱۰ شرکت دیگر استان برای اخذ این مجوز در دست اقدام است.
رحمانی ابراز کرد: برای بهره وری بیشتر تولید ارتباط دانشگاه،صنعت و دستگاه های اجرایی به عنوان یک تجربه شناخته شده دنیا باید در کهگیلویه وبویراحمد افزایش یابد.
وی بیان کرد: درحالی که در گذشته های دور بر کشاورزی و صنعت تکیه می شد امروزه نیروی انسانی توانمند،مراکز نوآورانه، واحدهای شتاب دهنده و زیست بوم های فن آورانه از محورهای توسعه پایدار هستند.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد تصریح کرد: نیاز است افزون بر پژوهش های بنیادی پژوهش های کاربری در دستور کار قرار گیرد.
وی با اشاره اینکه ۲ دهم درصد از واحدهای فن آورانه کشور در استان کهگیلویه وبویراحمد قرار دارد درحالیکه این استان یک درصد از جمعیت کشور را در اختیار دارد خاطرنشان کرد: توسعه واحدهای فن آورانه در استان نیازمند تلاش بیشتری است.
۲