شناسهٔ خبر: 70097773 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آناتولی | لینک خبر

عراقچی: نشست وزرای خارجه آستانه در دوحه برگزار می‌شود

وزیر امور خارجه ایران از برگزاری نشست وزرای خارجه آستانه در دوحه با حضور وزرای خارجه ایران، ترکیه و روسیه در اجلاس دوحه خبر داد.

صاحب‌خبر -

استانبول/ خبرگزاری آنادولو

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت این کشور اعلام کرد: روز جمعه به بغداد سفر خواهم کرد و دیدارهایی خواهم داشت. ابتدای هفته آینده نیز به قطر خواهم رفت تا در اجلاس دوحه فروم شرکت کنم.

وی گفت: در دوحه، نشست وزرای خارجه آستانه به علت حضور وزرای خارجه ایران، ترکیه و روسیه در اجلاس دوحه برگزار می‌شود؛ البته قطر در این نشست حضور نخواهد داشت و چون این وزرا در دوحه هستند، نشست را آنجا برگزار می‌کنیم.

گفتنی است روز دوشنبه دوم دسامبر عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران به دنبال درگیری‌های اخیر میان نیروهای وابسته به رژیم اسد و مخالفان آن در سوریه به آنکارا سفر کرده و با هاکان فیدان همتای تُرک خود دیدار و گفت‌وگو کرد.

در نشست خبری مشترک این دیدار فیدان و عراقچی از برگزاری نشست وزرای خارجه روند آستانه با حضور سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در روزهای آینده خبر داده بودند.

فوروم دوحه قرار است در روزهای هفتم و هشتم دسامبر 2024 در پایتخت قطر برگزار شود.