شناسهٔ خبر: 71342629 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

امام‌ جمعه اهل‌ سنت قروه در گفت و گو با تقریب:

انقلاب اسلامی، زمینه‌ساز ظهور امام‌زمان(عج) است

امام‌ جمعه اهل‌ سنت قروه با تأکید بر ارتباط عمیق میان انقلاب اسلامی و مهدویت، اظهار داشت: پیوند این دو مسئله غیر قابل‌ انکار است و انقلاب اسلامی نقشی کلیدی در زمینه‌ سازی ظهور امام‌ زمان (عج) دارد.

صاحب‌خبر -
ماموستا عزیز امیری امام جمعه اهل سنت قروه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری تقریب، به نقل از امام خمینی (ره) افزود: حضرت امام (ره) در سخنان خود بارها بر این نکته تأکید کردند که اگر مسئولین از هدف بزرگ انقلاب اسلامی، که همان تحقق حکومت جهانی امام‌زمان(عج) است، غفلت کنند، خائن خواهند بود. این سخنان، هشدار جدی به خطرات انحراف عقاید و حرکت‌های اجتماعی و سیاسی است که می‌تواند به دلیل عدم توجه به پیوند انقلاب با مهدویت به وجود آید.

امام جمعه اهل سنت قروه با اشاره به سخنان امام خمینی (ره) ادامه داد: امام (ره) تصریح کردند که انقلاب اسلامی ایران تنها محدود به مرزهای این کشور نیست، بلکه آغازگر انقلاب بزرگی در جهان اسلام است که تحت پرچم حضرت مهدی (عج) خواهد بود.

ماموستا امیری در بخش دیگری از سخنان خود به نقل از پیامبر اسلام (ص) گفت: «مردمی از شرق قیام می‌کنند و زمینه سلطنت مهدی (عج) را فراهم می‌کنند». وی افزود: این پیش‌بینی‌های پیامبر (ص) از انقلاب اسلامی ایران به عنوان نشانه‌ای از زمینه‌سازی ظهور حضرت مهدی (عج) است که در روایت‌های مختلف آمده است.

وی با اشاره به نقش ایرانیان در گسترش اسلام گفت: پیامبر اسلام (ص) فرمودند: «مردم ایران بیشترین سهم را از اسلام دارند». به اعتقاد وی، انقلاب اسلامی ایران نه تنها یک حرکت دینی، بلکه تکلیفی تاریخی است که به‌طور خاص توسط مردم ایران برای تحقق آن آماده شده‌اند.

امیری همچنین با تأکید بر سخنان حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در خصوص استمرار حرکت انبیا و تحقق آرزوهای آنان در قالب جمهوری اسلامی ایران، افزود: این انقلاب، ادامه‌دهنده حرکت‌های الهی است و در آینده نیز با ظهور امام‌زمان(عج) به تکامل خواهد رسید.

در پایان، امام‌جمعه اهل‌سنت قروه در پاسخ به سؤالی در خصوص جایگاه مهدویت در متون حدیثی اهل‌سنت، ابراز داشت: در کتاب‌های معتبر اهل‌سنت مانند صحیح بخاری، صحیح مسلم و دیگر صحاح سته، احادیثی پیرامون حضرت مهدی (عج) و ویژگی‌های او وجود دارد، اگرچه نام حضرت مهدی (عج) در برخی از این کتاب‌ها به‌طور صریح ذکر نشده است.

انتهای پیام/