شناسهٔ خبر: 70095836 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

در دیدار عارف و معاون نخست وزیر چین مطرح شد؛

گسترش همکاری ایران و چین بر صلح و امنیت منطقه تاثیر شگرفی دارد

معاون اول رئیس‌جمهور و معاون نخست وزیر چین، با تاکید بر اینکه گسترش مناسبات دو کشور بزرگ و مهم آسیا، بر صلح و امنیت منطقه‌ای تاثیر زیادی دارد، بر گسترش زمینه های همکاری و توسعه مبادلات اقتصادی تاکید کردند.

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: در دیدار معاون اول رئیس جمهور و معاون نخست وزیر چین که در چارچوب اجرای بخش های برنامه جامع راهبردی ایران و چین برگزار شد،‌ طرفین بر توسعه همکاری‌ها تاکید کردند.

در این دیدار که صبح امروز (سه شنبه) در مجموعه سعدآباد برگزار شد هیأت‌های دیپلماتیک دو کشور ایران و چین درباره راه‌های گسترش همکاری ها، خصوصاً‌ در حوزه اقتصادی و زمینه های مورد علاقه فیمابین بحث و تبادل نظر کردند.

در این دیدار، محمد رضا عارف و «ژانگ هو چینگ»، معاون نخست وزیر چین، با تاکید بر اینکه گسترش مناسبات دو کشور بزرگ و مهم آسیا، بر صلح و امنیت منطقه‌ای تاثیر زیادی دارد، بر گسترش زمینه های همکاری و توسعه مبادلات اقتصادی تاکید کردند.