روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» نوشت که گروههای فلسطینی در «جبالیا» واقع در شمال نوار غزه، خود را به گروههایی بر اساس موقعیتهای جغرافیایی مختلف سازماندهی کردهاند تا با نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی که به آنجا نفوذ کرده، مقابله کنند.
بر اساس گزارش روسیا الیوم، این روزنامه عبری همچنین فاش کرد گروههای فلسطینی در جبالیا خود را به گروههایی تقسیم کردهاند و هر گروه مسؤولیت یک منطقه جغرافیایی مشخص را برعهده دارند.
طبق نوشته روزنامه مذکور، آنها با گلولههای آرپی جی و بمبها با ارتش رژیم صهیونیستی مقابله کرده و موفق شدهاند به نیروهای این رژیم خساراتی وارد کنند.
از سوی دیگر روزنامه یدیعوت آحارونوت اذعان کرد که جنبش حماس همچنان در جبالیا در شمال نوار غزه مبارزه میکند و تسلیم نشده است.
این روزنامه همچنین افزود که مبارزان حماس به طور مداوم موفق به تعقیب نظامیان صهیونیست در جبالیا میشوند.
از ششم اکتبر گذشته، رژیم صهیونیستی عملیات نظامی گستردهای به شمال نوار غزه بهویژه «جبالیا» و «بیت لاهیا» انجام داده است.
روزنامه «یدیعوت آحارونوت» پیشتر نیز نوشت: ارتش اسرائیل اکثر اقدامات برای ایجاد منطقه حائل در نوار غزه را انجام داده است و نیروهای ارتش به سمت هر کسی که وارد این منطقه شود، تیراندازی میکنند. منطقه حائل در نوار غزه در عمق بین یک تا ۲ کیلومتر و در نزدیکی مرزها با اسرائیل است.
این روزنامه نوشت: ارتش اسرائیل استقرار سامانههای رصد و عکسبرداری پیشرفته در منطقه حائل با غزه را به پایان رسانده است.
از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۲۵ روز میگذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بیآبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان میدهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بینالمللی اعلام کرد هیچ خانهای در نوار غزه نیست که از ابتداییترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به سادهترین و اولیهترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.
ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه میدهد و حدود ۵۰ روز است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرالها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.
در همین راستا، سازمان دیدهبان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده میکند.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعملهای دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسلکشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه میدهد.
طبق آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطین، شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به ۴۴ هزار و ۵۰۲ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۵ هزار و ۴۵۴ نفر افزایش یافته است.