به گزارش ایرنا به نقل از شرکت شهرکهای صنعتی چهارمحال و بختیاری، حمید غفاری روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: پس از بررسی وضعیت موجود طرحها و دلایل ساختوساز نکردن و بهرهبرداری آنها در مهلت مقرّر، در خصوص دادن مهلت برای ساختوساز و یا فسخ نهایی، بحث و تبادل نظر شد.
وی با اشاره به اهمیت پایش منظم طرحهای موجود اظهار داشت: کمیته پایش طرحهای صنعتی باید به صورت مستمر برگزار شود چون نتایج این جلسهها میتواند روند ساختوساز و بهرهبرداری طرحهای تولیدی و صنعتی راکد و ناتمام را سرعت بخشد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی چهارمحال و بختیاری گفت: کمیته پایش ضمن بررسی وضعیت موجود طرحهای صنعتی، به متولیان دارای شرایط لازم پس از گرفتن تعهد و دریافت برنامه زمانبندی مهلت کارشناسی برای تکمیل و بهرهبرداری طرح اعطا میکند.
وی با اشاره به نظارت جدی بر طرحهای مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: پیشرفت فیزیکی طرحها بهصورت ماهانه رصد میشود تا در صورت نیاز با همراهی دستگاههای اجرایی بسترهای لازم برای کسب نتیجه مطلوب در سرمایهگذاری و اشتغال طرحها فراهم شود.
غفاری افزود: بر اساس بررسیها و بازدیدهای میدانی، بیشتر طرحهای صنعتی راکد و نیمهتمام که در نشست کمیته پایش تعیین تکلیف و مهلت داده میشود، در مراحل ساختوساز و تکمیل و گرفتن پایان کار قرار دارند.
وی اضافه کرد: راهبرد اصلی دولت کمک به سرمایهگذاران برای شتاب در روند بهرهبرداری از طرحهای صنعتی است و حمایت لازم از متقاضیان سرمایهگذاری در بخشهای تولیدی، ضروری است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی چهارمحال و بختیاری گفت: شناسایی طرحهای راکد و غیرفعال، احصای علل رکود آنها و پیگیری ویژه برای فعالسازی طرحهای دارای شرایط لازم، رسالت و هدف نهایی کمیته پایش است.
به گزارش ایرنا، در زمان حاضر ۳۲ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در چهارمحال و بختیاری مستقر است که در ۲۴ مورد از آنها، امکان واگذاری زمین برای ایجاد واحدهای تولیدی، خدماتی ، صنفی و توزیعی فراهم است.