معاون علمی در نشست خبری گفت: ما طراحی دستیار هوشمند برای رئیسجمهور را در دستور کار داریم، این پروژه آغاز شده و تا ۶ ماه آینده آماده میشود.
حسین افشین در ارتباط با آخرین وضعیت طرح جامع اقدام مشترک ملی برای هوش مصنوعی، گفت: این طرح در تاریخ ۱۱ مهرماه به تایید مقامات عالی کشور رسیده و ذیل سند هوش مصنوعی اجرا شده است و نیاز به تصویب مجلس یا نهادهای دیگر ندارد. معاون علمی در پاسخ به پرسش خبرنگاری در ارتباط با تغییر روش ارزیابی شرکتهای دانشبنیان گفت: ارزیابی شرکتهای دانشبنیان مهمترین وظیفه معاونت است و اعتبار معاونت به شرکتهای دانشبنیان عضو این معاونت است. افشین افزود: طی جلسات مختلف با کارگزاران و معاونین یک سری ساختار را اصلاح میکنیم. باید پویا و دینامیک باشیم. ما طبق این ارزیابی یکسری شرکت دانشبنیان را از دست میدهیم. ما محصول را ونه شرکت را دانشبنیان میکنیم. . بهعنوان مثال سال ۹۰ محصولی دارای تکنولوژی بهروز بوده اما الان این محصول عادی شده است.
معاون علمی عنوان کرد: تجمیع شرکتهای دانشبنیان مهم است. در حال حاضر از ۱۳ هزار شرکت دانشبنیان، ۸ هزار شرکت پویا است که در لبه دانش کار میکنند. تلاش میکنیم پایش مداوم روی شرکتها داشته باشیم و تمدید خودکار انجام نمیدهیم. دانشبنیانی یک حرکت پویا و دینامیک است و مرتب باید بهروز باشد تا منابع به آن تخصیص بگیرد.
∎