شناسهٔ خبر: 70089851 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

انتقاد روزنامه اصولگرا از دولت پزشکیان/ 120 روز از دولت گذشته و او هنوز هم می‌گوید کارشناسان دارند بررسی می‌کنند

اقتصادنیوز: دکتر مسعود پزشکیان در دومین گفت‌وگوی تلویزیونی خود در مقام ریاست جمهوری، همان نکاتی را گفت که بار‌ها و در دوران رقابت‌های انتخاباتی گفته بود؛ اینکه مشکلات ریز و درشت کشور را درگیر خود کرده است و برای حل آن چاره‌ای نداریم جز اینکه مدیریت‌های سلیقه‌ای را کنار بگذاریم و به «کارشناسان» رجوع کنیم.

صاحب‌خبر -

به گارش اقتصادنیوز، روزنامه جوان نوشت: رئیس‌جمهور که از عمر دولتش ۱۲۰ روز گذشته است، آمده بود به مردم گزارش دهد اکنون که از ایام رقابت‌ها عبور کرده است و نیازی به تبلیغات انتخاباتی برای جلب نظر و رأی مردم ندارد، به ملت گزارش دهد که در این صد‌واندی روز چه کرده و برنامه او برای سامان دادن به اوضاع بی‌سروسامان اقتصادی کشور چیست؟

دکتر پزشکیان در ایام تبلیغات انتخاباتی در هر تریبون و جمعی که حضور پیدا می‌کرد، می‌گفت روش‌های به زعم او سنتی حکمرانی منسوخ شده و باید طرحی نو درانداخت و از روش‌های تجربه شده موفق دنیا بهره گرفت. تک‌مضراب و قافیه همه سخنان رئیس‌جمهور در همه آن ایام رجوع به روش‌های «کارشناسی» بود.

او بار‌ها اذعان کرد که در حوزه فرهنگ، اقتصاد، اجتماع، سیاست و مسائلی از این قبیل کارشناس نیست و برای همه مشکلات هر یک از این حوزه‌ها چاره‌ای نداریم، جز اینکه به صاحبنظران و کارشناسان این حوزه‌ها مراجعه و اعتماد کنیم. شاید همین شجاعت و صراحت بود که بسیاری را ترغیب کرد به ایشان رأی دهند.

شامگاه دوشنبه، اما آنچه در سخنان رئیس‌جمهور پرتکرار بود، باز هم رجوع به «کارشناسان» بود و حل همه مشکلات را به آینده‌ای ارجاع می‌داد که در آینده خروجی نظر کارشناسان باشد، حال آنکه او اکنون رئیس دولت است و باید و نباید‌ها را پشت در نهاد ریاست جمهور وامی‌گذاشت و از برنامه‌های کارشناس محور خود برای آینده کشور می‌گفت.

شاید کسی ادعا کند ۱۲۰ روز زمان زیادی برای قضاوت عملکرد یک دولت نیست، اما از دولتی که کاملاً از مجلس رأی اعتماد گرفته انتظار نمی‌رود بازهم حل مشکلات را به آینده احاله دهد. چه تضمینی وجود دارد که گفت‌وگوی سوم دکتر پزشکیان تکرار همین «رجوع به کارشناسی‌ها» نباشد. مگر نه این است که خروجی برخورد کارشناسانه با مشکلات حل آنها باشد؟ مردم از رئیس‌جمهور باید و نباید نمی‌خواهند که مصداق آن خود دولت است، آنها «بشود و می‌توانیم» می‌خواهند؛ نکته‌ای که چندان در کلام رئیس‌جمهور نبود. انتظار می‌رود نشست‌های بعدی تکرار شعار‌های انتخاباتی نباشد.