به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سوم دسامبر ۱۳ آذر، روز جهانی معلولان نامگذاری شده است. روزی برای تکریم از انسانهایی که علیرغم داشتن محدودیت، با تلاش و اراده خود توانسته اند به موفقیتهای مختلفی دست یابند.
به روستای آدغان ماکو آمده ایم تا از تلاش خستگی ناپذیر بانوی معلولی برایتان بگوییم که شعار معلولیت محدودیت نیست را تحقق بخشیده و با تلاش و کوشش خود به نمادی از موفقیت بدل شده است.
خودش را اینگونه معرفی میکند: فاطمه بلخکانلویی هستم از سال ۹۹ که فارغ التحصیل شدم با توجه به شرایطم خودم به فکرایجاد اشتغال بودم ولی، چون از لحاظ مالی زمینه ایجاد شغل را نداشتم با کمک خیرین و مردم منطقه این کارگاه راه اندازی شد با دو تا چرخ شروع کردیم و خدا را شکر الان ده دستگاه چرخ خیاطی دارم.
الان بعد از گذشت سه سال فاطمه کارش را توسعه داده و حتی برای بانوان روستای خود هم شغل مناسبی در این کارگاه فراهم ساخته است.
فاطمه بلخکانلویی میگوید: در ابتدای کار راه اندازی تولیدی از تهران کار میگرفتم ولی الان مشغول به تولید لباسهای کار -مدارس و محلی هستیم.
وی برای گسترش کار خود بسیار تلاش کرده، اما بیشتر تلاشهایش به نتیجه نرسیده است او برای توسعه کار خود در خواستهایی از مسئولان دارد.
این بانوی موفق گفت: تا اینجا مسئولان هم خیلی کمک کردند و لی، چون من هدفم بزرگه و دوست دارم در سطح کشوری کارگاهم پیشرفت کند، چون زمینه پیشرفت را دارم و از مسئولان درخواست کمک بیشتری دارم.
وی همچنین گفت: آرزو دارم به عنوان دختر معلول کار آفرین در دور افتادهترین نقطه کشور با مقام معظم رهبری دیداری داشته باشم.
رشته تحصیلی فاطمه خانم حسابداری است و در کنار خیاطی به کوهنوردی هم علاقه دارد.
در حال حاضر در خیاطی فاطمه خانم ۲۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول کار هستند.