به گزارش بولتن نیوز به نقل از فارس، « سنگینترین مجازات قانون عفاف و حجاب شامل مدیرانی میشود که ترک فعل میکنند. در قسمت مجازات هم اساساً با دانه درشتها مثل سلبریتیها برخورد میشود»؛ این جمله را نماینده مجلس شورای اسلامی، امیرحسین بانکی پور، میگويد.
لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب معروف به لایحه حجاب پس از رفت و برگشتهای متعدد میان مجلس و شورای نگهبان در ۷۴ ماده و مجموعا در ۵ فصل تنظیم و تصویب شد و ۲۳ آذرماه برای اجرا به دولت ابلاغ میشود.
طبق ماده ۴۲ قانون عفاف و حجاب هرگاه شخصی که دارای شهرت یا تأثیر گذاری اجتماعی است در فضای مجازی یا غیرمجازی، اقدام به ترویج یا تبلیغ برهنگی، بیعفتی، کشف حجاب و بدپوششی کند یا حجاب را مورد توهین و تمسخر قرار دهد یا با گروههای سازمان یافته همکاری کند به جزای نقدی،محرومیت مقطعی از فعالیتهای شغلی یا حرفه ای یا تبلیغاتی و ... محکوم شده و حتی با تشخیص قاضی ممنوعیت فعالیتهای عمومی و خروج از کشور را در پی خواهد داشت.
در حالیکه برخی مخالفان این قانون میگویند که قانون حجاب قابلیت اجرا ندارد و جز ناراضی کردن جامعه نتیجهای ندارد؛ طراحان این لایحه معتقدند که جامعه هدف قانون عفاف و حجاب، برخورد با مدیران، دانه درشتها، مافیا، فرزندان مسئولان و سلبریتیهای مروج کشف حجاب و بدن نمایی است که هیچگونه تخفیفی برای آنها در نظر گرفته نشده است.
∎