شناسهٔ خبر: 70081866 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

صدور احکام سبز راهی برای اصلاح تخلفات زیست‌محیطی

در دیدار معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌ زیست با جانشین پلیس راهور کشور، زمینه‌های همکاری پلیس راهور در راستای نهادینه سازی فرهنگ حفاظت از محیط‌زیست بررسی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا هادی کیادلیری - معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌زیست - در دیدار با با سردار حسن مومنی - جانشین پلیس راهور کشور - که روز دوشنبه (12 آذرماه) در مرکز راهور کشور برگزار شد، یکی از مهمترین راه‌های مقابله با چالش‌های روزافزون محیط‌ زیست کشور را تغییر رفتار شهروندی در قبال محیط‌زیست دانست.

وی با اشاره به اینکه محیط‌ زیست متعلق به نسل حاضر و آینده است، ارتکاب تخلفات محیط‌ زیستی را آسیب به کل جامعه قلمداد کرد و افزود: دلیل اصلی تداوم بسیاری از چالش‌های محیط‌ زیستی ناکافی بودن عوامل بازدارنده جرایم و عدم آموزش‌های محیط‌زیستی است.

کیادلیری تصریح کرد: موارد زیادی در حوزه تخلفات محیط‌ زیستی حین رانندگی همچون زباله‌پراکنی، ایجاد آلودگی صوتی، آلودگی وسایل دودزا و ... وجود دارند که به نظر می‌رسد باید برای افزایش بازدارندگی این تخلفات اقدامات موثرتری انجام شود.

وی با تأکید بر ضرورت افزایش جرایم تخلفات محیط‌ زیستی برای ایجاد بازدارندگی از این تخلفات، نقش آموزش مفاهیم محیط‌ زیستی و مقررات آن را در فرایند صدور گواهینامه ضروری دانست.

کیادلیری با طرح امکان‌سنجی صدور احکام سبز به جای جریمه در تخلفات مرتبط با محیط‌ زیست گفت: بسیاری از متخلفان محیط‌ زیستی به دلیل ناآگاهی یا بی‌مبالاتی مرتکب این جرائم می‌شوند و اعمال قانون این متخلفان با صدور احکام سبز، راهی برای اصلاح این تخلفات خواهد بود که نوع و نحوه اجرای آن باید به‌صورت کارشناسی بررسی شود.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌ زیست همچنین پیشنهاد کرد تا تدابیری اندیشیده شود تا در آموزشگاه‌های رانندگی، علاوه بر آموزش مهارت‌های رانندگی، مفاهیم محیط‌ زیستی و رعایت حقوق شهروندی در حوزه محیط‌ زیست نیز آموزش داده و در آزمون پایانی لحاظ شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط‌زیست، در این نشست سردار حسن مومنی - جانشین پلیس راهور کشور- نیز ضمن تاکید بر دغدغه‌های محیط‌ زیستی، برای رفع آنها اعلام آمادگی کرد و مقرر شد موارد پیشنهادی در قالب کمیته دوجانبه بررسی و پیگیری شود.

انتهای پیام