به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سیدمحمدعلی ابراهیمزاده موسوی رییس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران ظهر امروز در همایش ترویج کشاورزی پایدار که به مناسبت روز جهانی بدون سم در دانشکدگان منابع طبیعی و کشاورزی دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: یکی از بزرگترین راههای نجات کشور امنیت غذایی بوده است.
وی با بیان اینکه بهرهوری بیرویه از منابع آب سبب محدودیت امنیت غذایی می شود، افزود: تمام اهداف ما وارد کردن علوم و فنون جدید به بخش کشاورزی بوده است.
وی با توجه به اینکه امروزه باید به سمت کشاورزی دانش بنیان پیشرفت زیرا کشاورزی بدون سم در گذشته وجود داشته و امروزه کشاورزی با سم بوده است، عنوان کرد: برای اینکه پیشرفت در حوزه کشاورزی صورت گیرد باید به امکانات طبیعی رجوع کنیم و تابآوری را در این حوزه افزایش دهیم و با کشاورزی پایدار و ثابتی دست پیدا کنیم.
رئیس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران افزود: متاسفانه در حوزه تاب آوری در نقطه پایین هستیم و در کشور باید فکر اساسی در این حوزه شود.
وی با بیان اینکه باید تابآوری را در برابر تحریمها، کمبودها افزایش دهیم، گفت: امروز در دانشکدگان با همراهی مسئولان استانی البرز دهکده نوآوری در حال فعال شدن است.
موسوی با اشاره به اینکه در استان البرز با توجه به ظرفیتهای علمی بسیار زیادی که وجود دارد و سبک دانشی که با وجود مؤسسات تحقیقاتی و بزرگترین دانشگاه کشاورزی کشور وجود دارد، نباید فقط محدود به تولید مواد غذایی شود بلکه باید به افزایش تولید غذا در کشور نیز کمک کند؛ استان البرز باید منبع تغذیه کشور برای نهادهها، دانش و مواد اولیه ای که وابستگی زیادی به خارج از کشور داریم، باشد.
وی با بیان اینکه ما باید مشکلات مختلف در این حوزه را برطرف سازیم، بیان کرد: ظرفیتهای علمی قابل توجهی در استان البرز وجود دارد که باید از آنها بهرهمند شویم تا جایی که اقدامات موثر باید منبع تغذیه برای کشور شویم و در این زمینه نیاز به همراهی شرکت های دانش بنیان وجود دارد.
انتهای پیام/.
∎