شناسهٔ خبر: 70081070 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مانور حوادث ترافیکی در شهرستان خاش

مانور حوادث ترافیکی با مشارکت دستگاه‌های خدمات رسان در شهرستان خاش برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، عبدالواحد صفرزایی مسوول خطر بلایا و حوادث مرکز بهداشت استان گفت: این مانور ترافیکی در راستای سنجش توان امدادی دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان خاش برگزار شد و با توجه به شرایط استان و شهرستان و وقوع هرگونه سوانح ناگوار رانندگی کسب آمادگی نیرو‌ها از ضروریات مهم به شمار می‌رود.

رضا بهرنگی رییس مرکز بهداشت و درمان خاش هم گفت: شهرستان خاش در شاهراه محور توسعه شرق کشور واقع شده و همواره در محور‌های مواصلاتی این شهرستان به مقصد شهر‌های استان شاهد وقوع حوادث ناگوار رانندگی هستیم.
وی افزود: با توجه به حجم بالای سوانح و خسارات ناشی از رانندگی نیرو‌های امدادی در شهرستان خاش، نیازمند امکانات خودرویی و تجهیزات امدادرسانی هستند.

<div id="video-display-embed-code_11783389"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4397420/11783389?width=600&height=350"></script></div>