به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی، محمد کعب عمیر روز سه شنبه با اشاره به مطالبه کارگران شرکت هفت تپه برای واگذاری کامل این شرکت به هلدینگ(شرکت مادر) توسعه نیشکر خوزستان بیان کرد: مقرر شده بود تا تیر امسال بعد از حسابرسی ویژه، قیمت گذاری هفت تپه انجام و بعد از تعیین قیمت، توسط سازمان خصوصی سازی به شرکت دارای صلاحیت و اهلیت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان واگذاری نهایی شود.
وی با اشاره به نشستهای انجام شده در سازمان خصوصی سازی برای نهایی کردن حسابرسی و قیمت گذاری هفت تپه افزود: متاسفانه با وجود اینکه در نشستهای سازمان خصوصی سازی، شهریورماه به عنوان زمان اتمام حسابرسی هفت تپه تعیین شده بود ولی تعیین تکلیف نهایی هفت تپه توسط سازمان خصوصی سازی تاکنون صورت نگرفته است.
نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح سوال از وزیر امور اقتصادی و دارایی پیرامون چرایی تعلل در واگذاری قطعی مالکیت شرکت هفت تپه به نیشکر خوزستان در دستور کار قرار گرفت که پاسخ قانع کنندهای در این باره دریافت نشد.
وی افزود: با پیگیری های انجام شده مقرر شده اتس تا یکماه آینده این موضوع به صورت کارشناسی پیگیری و پاسخ مجدد ارائه شود.
سنگ اندازی زیادی برای به سرانجام نرسیدن هفته تپه انجام میشود
عضو کمیسیون انرژی مجلس دوازدهم شورای اسلامی تصریح کرد: متأسفانه در این مسیر سنگ اندازی زیادی صورت میگیرد تا هفت تپه به سرانجام نرسد اما به طور قطع تا رسیدن کارگران زحمتکش هفت تپه به حق واقعی خود از هیچ تلاش کوتاهی نخواهد شد.
وی افزود: واگذاری هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع خوزستان، موجب امنیت شغلی و توسعه زنجیره ارزش و بسترسازی برای بهره گیری از فرصتهای کم نظیر هفت تپه میشود.
کعب عمیر مدیریت توسعه نیشکر خوزستان بر شرکت هفت تپه را مطلوب دانست و گفت: هفته تپه با مدیریت مدیرعامل توسعه نیشکر خوزستان توانسته است در تمامی محصولاتی که تولید میکند با افزایش تولید روبه رو شود.
همسان سازی حقوق کارگان هفت تپه اجرایی شد
نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همسان سازی حقوق کارگران هفت تپه انجام شده است، اظهارکرد: طرح همسان سازی حقوق کارگران هفت تپه با هفت شرکت دیگر زیرمجموعه توسعه نیشکر انجام شده است.
وی تبدیل کارگران فصلی هفت تپه به دایمی را یکی از اقدامهای امیدبخش دانست و افزود: وضعیت کارگران فصلی هفت تپه با نگاه ویژه مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه نیشکر خوزستان تغییر کرده و این کارگران به کارگران دایمی تبدیل وضعیت شدهاند که اکنون همگی سرکار هستند و حقوق و بیمه دریافت میکنند.
به گزارش ایرنا، شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان نخستین تولید کننده شکر از نیشکر در ایران هجدهم آذر ۱۳۴۰ افتتاح شد؛ این شرکت با وسعتی بیش از ۲۴ هزار و ۹۰۰ هکتار در نزدیکی شهر شوش و در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد.
شرکت هفت تپه که پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم به دلیل اعتصابهای کارگری به سرخط اخبار تبدیل شده بود و صدها کارگر این شرکت آینده شغلی برای خود متصور نبودند، با تشکیل دولت سیزدهم و گره گشایی از مشکلهای این شرکت، کام کارگران دوباره شیرین شد البته وعده شهید رییسی درخصوص واگذاری قطعی این شرکت به شرکت توسعه صنایع نیشکر با شهادت وی بر زمین ماند و کارگران همچنان پیگیر این موضوع هستند.