شناسهٔ خبر: 70076384 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

وزرای خارجه کشورهای عربی یکشنبه درباره غزه و سوریه تشکیل جلسه می‌دهند

یک منبع دیپلماتیک عربی از برگزاری نشست فوق‌العاده وزرای خارجه کشورهای عربی در روز یکشنبه آتی (۱۸ آذرماه) در مقر دبیرخانه اتحادیه عرب درخصوص اوضاع غزه و سوریه خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، این منبع دیپلماتیک اعلام کرد که این نشست اضطراری در سطح وزرای خارجه عرب بنا به درخواست دولت فلسطین و تایید اکثر کشورهای عربی و در سایه شرایط سخت مسأله فلسطین و اوضاع غیرانسانی فلسطینیان در نوار غزه و همچنین تداوم جنایت نسل‌کشی رژیم صهیونیستی از حدود ۱۴ ماه پیش در روز یکشنبه آتی (۱۸ آذرماه) در مقر دبیرخانه اتحادیه عرب برگزار خواهد شد.

بر اساس گزارش روسیا الیوم، این منبع همچنین تاکید کرد که هدف از برگزاری این نشست اضطراری دستیابی به یک موضع تاثیرگذار و اعمال فشار کشورهای عربی بر رژیم صهیونیستی برای توقف تجاوزاتش علیه ملت فلسطین است.

این منبع دیپلماتیک در ادامه تصریح کرد: در دوره اخیر شاهد افزایش تهدیدهای وزیران کابینه رژیم اشغالگر برای کاهش نیمی از ساکنان نوار غزه و تداوم اجرای نقشه‌های اسرائیل، ارتکاب جنایت‌های مربوط به کوچاندن اجباری و گرسنگی دادن به ویژه در شمال نوار غزه و شرایط فاجعه‌بار تحمیل شده توسط اسرائیل در این باریکه هستیم.

پیشتر ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین در سایه جنگ رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در غزه و ارتکاب جنایت‌هایی همچون قتل عام، گرسنگی دادن و آوارگی اجباری از اتحادیه عرب درخواست تشکیل نشست اضطراری کرد.

ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین ضمن هشدار نسبت به خطرات سیاست آوارگی اجباری و گرسنگی دادن به فلسطینیان از سوی رژیم صهیونیستی به ویژه در شمال نوار غزه، تاکید کرد که برای ممانعت از ارتکاب جنایت نسل‌کشی رژیم اشغالگر علیه مردم غزه و تضمین دسترسی فوری کمک‌های بشردوستانه به غزه، مداخله فوری جامعه بین‌المللی لازم است.

از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۲۴ روز می‌گذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بی‌آبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان می‌دهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بین‌المللی اعلام کرد هیچ خانه‌ای در نوار غزه نیست که از ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به ساده‌ترین و اولیه‌ترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.

ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه می‌دهد و حدود ۵۰ روز است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرال‌ها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.

در همین راستا، سازمان دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده می‌کند.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، تل‌آویو میلیاردها دلار تجهیزات نظامی مختلف از آمریکا دریافت کرده است. براساس اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، این تجهیزات شامل ناوگان جدید جنگنده‌های اف-۳۵، تانک، موتور خودروهای زرهی، خودروهای جنگی و هزاران تُن تجهیزات نظامی دیگر می‌شود.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعمل‌های دیوان بین‌المللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسل‌کشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه می‌دهد.

طبق آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطین، تعداد شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به ۴۴ هزار و ۴۶۶ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۵ هزار و ۳۵۸ نفر افزایش یافته است.

انتهای پیام