شناسهٔ خبر: 70075555 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

«امام علی(ع)؛ دشمن ستمگران،‌ یاور مظلومان»؛ شعار ایام‌الله میلاد نور

دبیرخانه ستاد مرکزی گرامیداشت ایام‌الله میلاد نور شعار «امام علی(ع)؛ دشمن ستمگران،‌ یاور مظلومان» را برای این ایام در سال 1403 انتخاب کرد.

صاحب‌خبر -

نشست ایام‌الله میلاد نوربه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد بین‌المللی غدیر، در حاشیه سومین نشست ستاد مرکزی گرامیداشت ایام‌الله میلاد نور که شامل ایام میلاد امام جواد(ع) تا میلاد امیرالمؤمنین(ع) است، شعار «امام علی(ع) دشمن ستمگران،‌ یاور مظلومان» تعیین و به تمامی نمایندگی‌های بنیاد در داخل کشور، وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های اجرایی، نهاد‌های عمومی و تشکل‌های مردمی و خارج از کشور ابلاغ شد. 

حسین ظریف‌منش، مدیرعامل بنیاد بین‌المللی غدیر در جلسه تبیین برنامه‌های گرامیداشت ایام‌الله میلاد نور ضمن تبریک هفته بسیج و تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) گفت:‌ چگونه زیستن در حوزه زندگی فردی و دستیابی به طریق سعادت و نیز چگونگی تنظیم مناسبات اجتماعی و حکمرانی دو مسئله اساسی همه انسان‌ها و تمامی ملت‌هاست. دین مبین اسلام برای مسئله نخست رسول الله اعظم(ص) و امیرالمؤمنین(ع) و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و برای طرح کلی مدیریت بر جامعه اسلامی الگوی غدیری را معرفی کرده است. 

ظریف‌منش ادامه داد: ایام‌الله میلاد نور نه تنها زمان مناسبی برای گرامیداشت سالروز میلاد مولود کعبه(ع) و فرزند بزرگوارش حضرت جوادالائمه(ع) است، بلکه فرصتی ارزشمند برای ارتقای معرفت جامعه نسبت به آموزه‌های آن امام همام در عرصه‌های مختلف زندگی است. امیر‌المؤمنین(ع) الگوی الهی برای خداخواهی، مردم‌داری، حکمرانی، تربیت‌، کار و تولید‌، جهاد و همه حوزه‌های زندگی است که باید با افزایش معرفت جامعه نسبت به‌سیره و تعالیم آن‌حضرت زمینه‌های رشد والایی را فراهم کنیم. 

وی افزود: در سال جاری که شاهد ددمنشی رژیم جنایتکار صهیونیستی و همدستی اربابان خبیثش به‌ویژه امریکای پلید در به شهادت رساندن کودکان و زنان بی‌گناه و حماسه‌ساز غزه مظلوم و لبنان قهرمان هستیم باید براساس وجوب یاری مسلمانان برنامه‌های این ایام را نیز به این واجب الهی اختصاص دهیم . لذا درصددیم تا با برافراشتن پرچم امیر مؤمنان(ع) فریاد رسای شهیدان مقاومت را به گوش جهانیان برسانیم که فرمودند: «کونوا للظالم خصما و للمظلوم عونا»، باتوجه به این موارد و پس از بررسی‌های کارشناسان بنیاد بین‌المللی غدیر و تصویب مبادی ذیربط، شعار ایام‌الله میلاد نور سال جاری «امام علی(ع)دشمن ستمگران،‌ یاور مظلومان» انتخاب شد. 

مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر گفت: در این شعار این نکات درنظر گرفته شده است که با توجه به شرایط جبهه مقاومت در دفاع از آرمان فلسطین، امیرالمؤمنین امام علی(ع) و آموزه‌های آن حضرت الگوی مقاومت، مقابله با ستمگران و یاری مظلومان است.حمایت و همراهی ملت ما با مردم مظلوم فلسطین و لبنان نه تنها از انسانیت و عاطفه انسانی ما نشأت می‌گیرد بلکه مبتنی بر یک اعتقاد عمیق و باور دینی است. امیرالمؤمنین(ع) و آموزه‌های علوی می‌تواند محور وحدت و باور مشترک همه مسلمانان بلکه همه بشریت قرار گیرد. 

ظریف‌منش در پایان تصریح کرد: با توجه به نمادسازی این شعار ارزشمند در داخل و خارج از کشور‌،‌ انتظار می‌رود با طرح و تشریح و تبیین آن توسط سخنرانان و برگزاری همایش‌های علمی پیرامون آن، این حقیقت را در جامعه بیان کنیم که تنها راه سعادت فردی و اجتماعی پیروی از مولی‌الموحدین، امیرالمؤمنین، امام علی(ع) است.

انتهای پیام