قدس آنلاین: سردار علیمحمد نائینی در نشست ستاد مرکزی بزرگداشت یومالله ۹ دی با تسلیت شهادت حضرت زهرا (س) گفت: شهدا دلدادگان حضرت زهرا (س) بودند و در تمام عملیاتها به ایشان متوسل میشدند و این توسل، گرهگشای عملیاتها بود. حضرت زهرا (س) برجستهترین الگوی جهاد تبیین و روایتگری است. امروز هر چه از اسلام ناب در اختیار ماست به برکت مجاهدتهای حضرت زهرا برای جلوگیری از یک فتنه بسیار پیچیده بود که در جهان اسلام و صدر اسلام به وجود آمد.
وی ادامه داد: کارکرد اصلی بزرگداشت حماسه ۹ دی ایجاد بازدارندگی است. بدنه فعال و متدین انقلابی میدانند که امکان تکرار فتنههای گذشته با بهانههای جدید وجود دارد و شکل فتنهها تغییر میکند. امکان به هم ریختن وضع داخل کشور با بهرهگیری از مسائل مختلفی که ظرفیت برانگیختن افکار عمومی را داشته باشد، وجود دارد. پیام بزرگداشت حماسه ۹ دی حفظ بصیرت و تجدید میثاق با رهبر معظم انقلاب اسلامی است. پیچیدهترین توطئهها و فتنهها با هوشمندی و بصیرت خنثی میشود.
رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت یومالله ۹ دی گفت: فتنه ۸۸ در ظاهر به دلیل اعتراض به نتیجه انتخابات رخ داد اما واقعیت ماجرا یک توطئه پیچیده و خطرناک و اقدام تمهید شده برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بود و عدهای در داخل، فضا را برای دشمن فراهم کردند؛ اما در ۹ دی ۸۸ مردم هوشمند و با بصیرت ایران از هر دستهبندی سیاسی و بیتوجه به مشکلات کشور و نتایج انتخابات با نگاه عمیق به انقلاب اسلامی در حمایت از نظام، اسلام، انقلاب و ولایت فقیه برانگیختند و این حرکت بزرگ حماسی را در دنیا به تصویر کشیدند. خشم ملت ایران از هتک حرمت به فتنهانگیزان به عاشورا و عزاداران حسینی، ۹ دی سال ۸۸ را به یک حماسه بیبدیل و ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی تبدیل کرد و این روز در تقویم کشورمان به عنوان یکی از روزهای بزرگ و ماندگار تاریخ انقلاب ثبت شد.
نائینی اظهار کرد: ۱۵ سال از روز بصیرت و میثاق امت و ولایت میگذرد و هر ساله این روز با برنامههای متنوع گرامی داشته میشود. انشاءالله امسال نیز بزرگداشت این روز با برنامههای مختلفی انجام خواهد شد. بهترین توصیفات و تبیینها را از اهمیت حرکت مردم در ۹ دی رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان فرمودند. ملت عزیز ما آنچنان عظمتی در روز ۹ دی نشان دادند که جهانیان متحیر ماندند. پیام اصلی بزرگداشت ۹ دی این است که جریان فتنه بداند که امروز هم همان وضعیت است و هر توطئهای حتی با پیچیدهترین شکل توسط دشمن علیه نظام طراحی شود، با بصیرت و هوشمندی مردم خنثی میشود. فتنه ۸۸ با شعارهای صد در صد باطل برای انحراف و فریب مردم طراحی شده بود. دشمن به سرعت با همه داشتهها و ظرفیتهای خود برای پایان دادن به نظام مقدس جمهوری اسلامی به میدان آمد، به فتنه امید بست و این موضوع را در اظهارات سران کشورهای غربی به خوبی میدیدیم. فتنه ۸۸ در حقیقت جنگ حق و باطل بود.
وی افزود: یک طرف فتنه، جریانی بود که با جمهوریت نظام مقابله میکند و طرف دیگر جریانی بود که از نظام و رای مردم حمایت میکند. این صحنه اردوکشی حق و باطل است. کسانی که فتنه بودن حوادث سال ۸۸ را قبول ندارند، نظریه «فروپاشی از درون را با مدل انقلابهای رنگین» مطالعه کنند. آنچه در سال ۸۸ اتفاق افتاد، پیادهسازی دستورالعملهای انقلاب رنگین بود که در کشورهای مختلف تجربه شده و نتیجه آن، براندازی نظامهای کشورها بود. انقلاب رنگین در ۲۱ کشور طراحی و در ۱۷ کشور منجر به براندازی شده بود. وزیر خارجه آمریکا در خرداد ۸۹ به صراحت اعلام کرد که ما به دنبال پیادهسازی انقلاب رنگین در ایران بودیم. امروز نیز راهبرد دشمن متمرکز بر ۲ محور اصلی شامل بیثباتسازی کشورهای محور مقاومت و بیثباتسازی محیط ملی ایران برای تضعیف نظام حکمرانی است.