به گزارش خبرنگار ایکنا، علیرضا کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی در جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت یومالله 9 دی که صبح امروز، سهشنبه 13 آذر، در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، در سخنانی با بیان اینکه ۹ دی نقطه عطفی در چله اول انقلاب است، گفت: مقام معظم رهبری فرمودند یکی از تفضلات و عنایات الهی به ایران این است که توانسته از نقاط آسیب برای خود، فرصت بسازد. در تقویم این مناسبتها را کم نداریم که نشان میدهد تمام توان و اراده داخلی و خارجی با هم در تقاطع جدی قرار گرفت تا اتفاقی را رقم بزند اما این حضور مردم بر اراده داخلی و خارجی مؤثر بود.
وی ادامه داد: این حضور این جریان را به گونهای راند که از تجلیگاههای عینی مردم در تحولات انقلاب شد. حماسه ۹ دی جایگاه حضور مردم به معنای عام شد. این روز تجلیگاه لغزش خواص و بصیرت و مقاومت مردم شد که فطرت پاک مردم علیرغم مشکلات و مسائل در جای جای انقلاب اتفاقاتی را رقم میزند که نمیتوان عنوانی جز معجزه بر آن نام نهاد.
کلانتر مهرجردی با تأکید بر اینکه در گام دوم باید تلاش وافر برای درک شرایط داشته باشیم، ادامه داد: بستن چشمها بر شرایط جدید قطعا آسیبزاست. ما در بزرگداشت این حماسهها نباید درگیر تکرر عادت و کلیشه شویم. نوآوری در برنامهها متناسب با شرایط روز ایجاب میکند به دنبال کارهای نوینتر برویم و تلاش کنیم تمام این ظرفیتها را با همت مردم پای کار بیاوریم. نقطه امتداد و اتصال ما ظرفیتهاست اما آنچه در میدان باید بروز کند نسل جوان است که باید برنامهها را با محوریت و رویکرد آنها به پیش ببریم.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی اظهار کرد: یکی از کارهایی که باید به آن اهتمام داشته باشیم این است که ببینیم چه کارهایی دیگر صلاح نیست انجام دهیم و نظام ادراک ما از چه چیزی بیزار است و بر این مسیر حرکت کنیم. لذا بحث پرهیزات در حماسه ۹ دی که تهدیدها را تبدیل به فرصت کرد با درک اقتضائات به معنای پاسداشت خوب این روز مهم است.
وی بر ضرورت توجه به بیانیه گام دوم انقلاب در تدوین برنامههای این بزرگداشت، افزود: باید یک راهبرد جدی را در ۹ دی دنبال کنیم. جهاددانشگاهی هم ظرفیت رسانهای و هم دانشجویی دارد که میتوانیم در این زمینهها همکاری کنیم. اجرای برنامه فرهنگی متناسب با شرایط جدید و با پای کار آوردن گروههای مرجع و نخبگان مهم است.
وی به تولید محتوا با عنوان «بصیرت من» در سطح ملی اشاره کرد و گفت: با همراهی مجموعههای عظیم فرهنگی کشور و دستگاههای تخصصی فرهنگی یک رگه اصلی و چند برنامه فاخر با رویکر علمی، ترویجی و تربیتی دنبال کنیم و نخ اصلی برنامه ۹ دی را بر این اساس قرار دهیم. همچنین آمادگی داریم در زمینه راهاندازی پنل گفتوگو ویژه عموم مردم در شبکههای اجتماعی همکاری کنیم تا از این طریق ظرفیت ارتباطی شبکه حاکمیت کشور با عموم مردم را افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه ظرفیتهای جهاددانشگاهی در بزرگداشت ۹ دی به صورت جداگانه تقدیم میشود، گفت: همچنین اتفاقات اخیر در منطقه میتواند به عنوان محوریت اصلی برنامهها قرار گیرد که مصداق عینی مسئولیتپذیری مردم است.
انتهای پیام