شناسهٔ خبر: 70071369 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

ردپای ترکیه در ماجرای مسمومیت‌ها صحت دارد؟ | شیطنت برای ورود محصولات خارجی

رسول شفق، سخنگوی انجمن صنفی ماکارونی درباره ماجرای مسمومیت ماکارونی توضیحاتی داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین، رسول شفق، سخنگوی انجمن صنفی ماکارونی گفت: سویا، قارچ یا گوشت هر کدام می تواند مسمومیت ایجاد کند. بعدا به نام ماکارونی تمام می شود. این مسمومیت می‌تواند در سس، سویا، قارچ و یا گوشت باشد، که هر کدام مشکلات خاص خودش را دارد. می تواند شیطنت هایی در این موضوع باشد که آدم های خاصی، نماینده های شرکت های خارجی برای باز کردن جای پای ماکارونی های خارجی در کشور این کار را کرده باشند.

صحبت های سخنگوی انجمن صنفی ماکارونی را در ویدئو ببینید.