زندان عادل آباد شیراز شاهد اجتماع هزار زندانی حافظ قرآن بود، زندانیانی که در مدت حبس و در کمتر از نه ماه گذشته، در قالب طرح حفظ قرآن مستعان حافظ یک جز تا کل قرآن کریم شدند.
تربیت بیش از ۲ هزار و۵۰۰ زندانی حافظ قرآن در ۲۰ ندامتگاه تابعه استان فارس
رئیس کل دادگستری استان فارس در این همایش قرآنی گفت: باعث افتخار است که در راستای تحقق سیاستهای تحولی و تعالی محور نظام قضایی کشور و برنامههای تبیینی رئیس قوه قضاییه شاهد اجتماع هزار نفری زندانیان حافظ قرآن در زندان مرکزی شیراز هستیم که ۵۰۰ نفر آنان در این مکان حضور دارند و سایرین از طریق سیمای عادل آباد در ارتباط زنده با این نشست هستند.
حجتالاسلام والمسلمین رجایی نسب افزود: اداره کل زندانهای فارس موفق شده در راستای توسعه و تسری فعالیتهای قرآنی، روزانه ۱۰ هزار نفر از زندانیان را در فعالیتهای مختلف قرآنی جذب نماید، ضمن اینکه ما شاهد تربیت بیش از ۲ هزار و۵۰۰ زندانی حافظ قرآن در مجموع ۲۰ ندامتگاه تابعه استان هستیم.
وی اظهار کرد: ارزش فعالیت این تعداد از زندانیان از هر امتیاز و پاداشی بالاتر است، اما بهمنظور پاداش عمل و توجه آنان به فعالیتهای قرآنی به ویژه حفظ قرآن و تشویق سایرین، این افراد در اولویت برخورداری از ارفاقات حقوقی و تخفیف و تاسیسات قضایی خواهند بود و به ویژه حافظین قرآن و خاصه حافظین کل قرآن برای آزادی و برخوردار از امتیازات لازم، از طریق کمیسیون عفو و ارتباط با قوه قضاییه پرونده هایشان مطرح و مورد پیگیری قرار میگیرد.
زندانهای استان فارس؛ مجری فعالیتهای قرآن محور
مدیر کل زندانهای فارس، ضمن تقدیر از همت بلند مدیر و کارکنان زندان عادل آباد شیراز و همچنین اداره فرهنگی اداره کل، مدیران و کارکنان دیگر زندانهای استان که مجری فعالیتهای قرآن محور هستند، گفت: بیش از دو هزار و ۵۰۰ زندانی در فارس، حافظ قرآن مجید از یک تا سی جز شدهاند.
اسحاق ابراهیمی ادامه داد: در راستای برنامه تحولی دستگاه قضایی مبنی بر تحول و تعالی، اولویتهای ترسیمی سازمان زندانها و برنامه هفتم توسعه کشور، کنترل جمعیت کیفری، فراگیر سازی برنامههای فرهنگی در دستورکار است، لذا مبنا این است که زندانیان امتیازات و تسهیلات پروندهای را بر پایه میزان مشارکت در برنامههای اصلاحی و تربیتی و تاثیر پذیری از آن دریافت کنند، لذا تلاش مجموعه همکاران در زندانها اجرای کیفی و کارشناسی اقدامات اصلاحی، فرهنگی، دینی، آموزشی و قرآنی است.
وی ادامه داد: درخواست من هم به نمایندگی زندانیان فعال قرآنی از مقامات ارشد قضایی استان این است که عنایت، محبت و رافت قضایی را برای زندانیان فعال امور فرهنگی و تربیتی خصوصا حافظان قرآن معمول کنید.
ابراهیمی افزود: توجه به قرآن و تاثیرپذیری از آن در دین مبین اسلام به عنوان مهمترین راه رستگاری شناخته میشود و این مهم در برنامههای اصلاحی و تربیتی نظام زندانبانی اسلامی نیز اولویت محسوب میشود و در دستورکار اصلاح رفتار زندانیان به شمار میآید.
فعالیت بیش از ۱۰ هزار زندانی در امور قرآنی و آموزههای وابسته
مدیر کل زندانهای فارس از فعالیت بیش از ۱۰ هزار زندانی در امور قرآنی و آموزههای وابسته خبر داد و گفت: علاوه بر فعالیتهای حفظ، ترتیل، قرائت، تفسیر که بصورت روزانه در زندانها در جریان است، در حوزه حفظ قرآن هم، توجه به این نکته مهم است که بسیاری از زندانیان کم سواد و سایرین، تا پیش از ورود به زندان آشنایی بسیار کمی با قرآن داشتند، اینها در زندان تحت پوشش قرار گرفتند، در کلاسها شرکت کرده و ضمن تبلور آثار اصلاحی و تربیتی در آنان، حافظ اجزای شریف قرآن کریم شدهاند.
ابراهیمی افزود: زندانیان فعال عرصه قرآنی به ویژه حافظان اجزای قرآن و خصوصا حافظان کل قرآن کریم از تاسیسات حقوقی و ارفاقات قضایی برخوردار میشوند. با برنامه ریزی لازم و استفاده از اساتید مجرب و همچنین با محوریت روحانیت شاغل در زندانها، آموزش مهارت اساسی زندگی بر پایه دانش و آموزههای قرآنی در دستورکار قرار دارد.
امروز و در این مراسم و رویداد بزرگ قرآنی زندان شیراز، از زندانیان حافظان قرآن و فعالان این عرصه توسط مسئولین حاضر در آیین تجلیل بهعمل آمد.
بهدستور رئیس کل دادگستری استان فارس، تمام این زندانیان در صورت واحد شرایط بودن، از ده روز مرخصی تشویقی برخوردار شدند.
انتهای پیام/