شناسهٔ خبر: 70070997 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

غزه، محور رایزنی بلینکن و وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی

وزیر امور خارجه آمریکا و وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی در جریان دیدار با یکدیگر وضعیت غزه و لبنان را مورد بررسی قرار دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد آنتونی بلینکن، وزیر خارجه این کشور با ران درمر، وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در واشنگتن دیدار کرد.

بر اساس گزارش وبگاه عرب ۴۸، دو طرف در جریان این دیدار وضعیت انسانی در غزه را مورد بررسی قرار دادند.

بلینکن در جریان این دیدار تاکید کرد که رژیم صهیونیستی باید برای تسهیل ارسال کمک‌های بشردوستانه به سراسر غزه تلاش و اقدامات بیشتری انجام دهد.

وی با لفاظی علیه جمهوری اسلامی ایران، بر پایبندی آمریکا به «امنیت» رژیم صهیونیستی در برابر «تهدیدات» ایران تاکید کرد.

آنتونی بلینکن بار دیگر بر اهمیت بازگرداندن اسرا و خاتمه بخشیدن به جنگ علیه غزه تاکید کرد.

وزیر خارجه آمریکا و وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی در جریان این دیدار درخصوص چگونگی ترسیم نقشه‌ای برای قدم گذاشتن در دوره پساجنگ در راستای پاسخگویی به مسائل مختلف از جمله حکمرانی، برقراری امنیت و بازسازی نوار غزه به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

بلینکن تاکید کرد که این مسائل برای امنیت رژیم صهیونیستی، مسائلی حیاتی و مهم است.

بلینکن و درمر همچنین بر اهمیت اجرای توافق آتش‌بس در لبنان تاکید کردند چرا که این امر زمینه امنی برای بازگشت شهرک‌نشینان صهیونیست و شهروندان لبنانی به منازلشان و باقی ماندن در آنجا برای درازمدت را فراهم می‌سازد.

آمریکا شامگاه سه‌شنبه ششم آذر، از دستیابی به توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله پس از چند ماه جنگ خبر داد.

پس از اعلام جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، این توافق صبح چهارشنبه هفتم آذر وارد فاز اجرایی شد. به گفته بایدن، قرار است نظامیان رژیم صهیونیستی ظرف ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج شوند و ارتش لبنان در مرزهای این کشور و فلسطین اشغالی مستقر شود. پس از اعلام برقراری آتش‌بس در لبنان، درخواست‌ها برای حصول توافق آتش‌بس در غزه نیز مطرح شده است.

رژیم صهیونیستی از زمان برقراری آتش‌بس بارها به شکل‌های مختلف آن را نقض کرده است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، تل‌آویو میلیاردها دلار تجهیزات نظامی مختلف از آمریکا دریافت کرده است. براساس اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، این تجهیزات شامل ناوگان جدید جنگنده‌های اف-۳۵، تانک، موتور خودروهای زرهی، خودروهای جنگی و هزاران تُن تجهیزات نظامی دیگر می‌شود.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعمل‌های دیوان بین‌المللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسل‌کشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه می‌دهد.

انتهای پیام