به گزارش خبرنگار ایرنا، کیمیا زارعی را باید یکی از پرافتخارترین بانوان ورزشکار استان همدان نامید، قایقران مستعدی که سودای رسیدن به المپیک ۲۰۲۸ را در ذهن دارد و تاکنون نیز در مسابقات جوانان و زیر۲۳ امیدهای آسیا توانسته نشانهای رنگارنگ را کسب کند.
زارعی میخواهد همچون آرزو حکیمی قایقران سابق همدان در المپیک ۲۰۱۲، پرافتخارتر از همیشه ظاهر شود و نام خود را بازهم در ویترین نامداران ورزش کشور باقی بگذارد.
این بانوی جوان تمرکز خود را روی بازیهای آسیایی و جهانی گذاشته و معتقد است که این ۲ رویداد میتواند زمینه ساز حضورش در المپیک ۲۰۲۸ باشد.
کیمیا هم اکنون جزو بهترینهای تیم ملی در روئینگ سبک وزن است و باتوجه به شرایط سنی، آینده درخشانی در این رشته پیش رو دارد.
گفت وگوی ایرنا با کیمیا زارعی را بخوانید:
ایرنا: نظر خود را در خصوص جدایی رشته روئینگ از فدراسیون قایقرانی بفرمایید؟
زارعی: به نظرم یکی از بهترین تصمیم گیریهای وزارت ورزش بود. خیلی از این بابت خوشحال هستم.
ایرنا: این تصمیم چه تاثیری در روند موفقیت روئینگ خواهد گذاشت؟
زارعی: در تمامی کشورهای جهان روئینگ فدراسیون مستقل دارد و به خوبی مورد حمایت قرار میگیرد. فدراسیون شدن روئینگ باعث میشود که زیرساختها و امکانات خوبی برای این رشته تعلق بگیرد ضمن اینکه وزارت ورزش نیز بودجه مستقل به این رشته اختصاص میدهد.
در تمامی کشورهای جهان روئینگ فدراسیون مستقل دارد و به خوبی مورد حمایت قرار میگیرد. فدراسیون شدن روئینگ باعث میشود که از زیرساختها و امکانات خوبی برای این رشته تعلق بگیرد ضمن اینکه وزارت ورزش نیز بودجه مستقل به این رشته اختصاص میدهد. ایرنا: از شرایط فعلی خودتان بگویید؟
زارعی: در فصلی هستیم که به تازگی از مسابقات آسیایی برگشتیم و خوشحالم که این بازگشت با دستان پرمدال ما همراه بود. یک ماهی استراحت داشتم و البته تمریناتم را در بدنسازی و هوازی ادامه دادم.
ایرنا: اردوی تیم ملی در پیش هست؟
زارعی: بله اردوی تیم ملی را برای بازیهای المپیک تابستانی دانشجویان و آسیایی در پیش دارم.
ایرنا: انتظار شما از وزارت ورزش چیست؟
زارعی: بیشتر به این رشته ورزشی توجه شود تا بتواند به نسبت گذشته بهتر رشد کند. با استقلال روئینگ به عنوان فدراسیون مجزا قطع به یقین جایگاه اصلی ما در سطوح جهانی و آسیایی بهتر خواهد شد.
ایرنا: به هر حال وزیر ورزش هم از جنس قایقرانی هستند؟
زارعی: اتفاق بسیار خوبی بود. احمد دنیا مالی در سالهایی که ریاست فدراسیون قایقرانی را برعهده داشت، اقدامات بسیار خوبی را انجام داد و آشنایی و تسلط کامل بر این رشته ورزشی دارد.
وی با داشتن کرسی بینالمللی و ارتباطی که با بانیان و صاحبان این ورزش در جهان دارد، میتواند روئینگ کشورمان را همچون سایر کشورهای مدعی ارتقا بدهد. همین که مانند سایر کشورها دارای فدراسیون مستقل شدیم، شروع بسیار خوبی برای ایجاد تحول در رشته روئینگ است و منتظریم حمایتها بیشتر شود.