شناسهٔ خبر: 70066855 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

شولتز در کی‌یف تعهد خود به تداوم کمک نظامی به اوکراین را اعلام کرد آلمان قوی ترین حامی اوکراین باقی خواهد ماند

صاحب‌خبر -

شفقنا- الجزیره گزارش داد: اولاف شولتز، صدراعظم آلمان روز دوشنبه در سفری غیرمنتظره به کی‌یف با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین دیدار کرد. او در این سفر به روسیه هشدار داد و از بسته کمک‌های نظامی جدیدی خبر داد که تا پایان سال به اوکراین تحویل داده می‌شود.

این دیدار با توجه به کاهش نیروهای اوکراینی در خط مقدم و در بحبوحه ترس از آینده حمایت آمریکا با بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید در ماه آینده انجام شد.

همزمان با این سفر، روسیه ساعت ها قبل از ورود شولتز صدها پهپاد را راهی اوکراین کرد، امری که  یک کشته و سه زخمی در شهر ترنوپیل در غرب اوکراین را به دنبال داشت.

آلمان قوی ترین حامی اوکراین باقی خواهد ماند

صدراعظم آلمان که بسته کمک نظامی به کی یف را به ارزش 650 میلیون یورو (680 میلیون دلار) اعلام کرد، گفت: از اینجا می خواهم روشن کنم که آلمان قوی ترین حامی اوکراین در اروپا باقی خواهد ماند.

نوامبر گذشته، شولتز پس از اینکه اولین متحد قدیمی اوکراین شد که با رئیس جمهور ولادیمیر پوتین صحبت کرد و از او برای مذاکره ترغیب کرد، جنجال و نگرانی را در اوکراین برانگیخت.

در این زمینه، شولتز در جریان سفر امروز خود گفت که روسیه شرایط صلح را «دیکته نخواهد کرد» و «هیچ چیز مربوط به اوکراین بدون اوکراین تصمیم‌گیری نمی‌شود». او توضیح داد که می‌خواهد «راه‌هایی را که می‌تواند به صلحی عادلانه و پایدار در اوکراین منجر شود، بررسی کند».

شولتز با اشاره به 28 میلیارد یورویی که برلین از آغاز درگیری ها برای حمایت نظامی از کی یف هزینه کرده است، برای دستیابی به این هدف، کیف باید «در موقعیت قدرتمند» در میدان قرار گیرد.

سفر شولتز قبل از مراسم تحلیف ترامپ در 20 ژانویه انجام می شود و خاطرنشان کرد که رئیس جمهور منتخب ایالات متحده متعهد شده است که به سرعت جنگ را پایان دهد، که این نگرانی را ایجاد کرده است که او ممکن است تلاش کند اوکراین را برای موافقت با توافق بر سر شرایط مسکو تحت فشار قرار دهد.

زلنسکی دیروز یکشنبه گفت که کشورش به تضمین های امنیتی از سوی ناتو و سلاح های بیشتری برای دفاع از خود قبل از هر گونه گفتگو با روسیه نیاز دارد.

در دوران حکومت شولتز، آلمان پس از ایالات متحده به دومین تامین کننده تسلیحات اوکراین تبدیل شد، اما از ارسال موشک های دوربرد کی یف با قابلیت حمله به عمق خاک روسیه خودداری کرد.

برلین حتی پس از اینکه جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به اوکراین برای پرتاب موشک های دوربرد آتاکمز به سمت روسیه چراغ سبز نشان داد، به این رویکرد پایبند بود.

متن این خبر در الجزیره