جوان آنلاین: یک فعال رسانهای حامی و نزدیک به مسعود پزشکیان در مقابل انتقادات نسبت به انتصاب پسر رئیسجمهور به عنوان مشاور و دستیار رسانهای رئیس دفتر رئیسجمهور، ترامپ را مثال زده بود که چطور خانوادهاش نزدیک او هستند و رسانهها جنجال نمیکنند و دلیل آورده بود که «چون پستهایی هست که نیاز به حضور نزدیکان است، حتی در امریکا».
امریکا برای بسیاری افراد در جریان اصلاحات الگو و ملاک و معیار خوبی و بدی است و، چون آنها کاری را انجام میدهند، یعنی که درست است! آن «حتی» که در جمله مذکور برای امریکا آمده، نشان دهنده خاص بودن امریکا برای افرادی از میان اصلاحطلبان است.
اما به نظر میرسد در این مورد خاص اشتباه کردهاند و حتی در همان امریکای مورد علاقه این جماعت هم انتصابهای بیضابطه و از سر نسبتهای فامیلی مورد انتقاد و اعتراض قرار میگیرد.
از جمله جوزف، سیراکوزا یک استاد دانشگاه در امریکا، در مورد معرفی چارلز کوشنر، پدر داماد ترامپ به عنوان سفیر امریکا در فرانسه اعتراض کرده است که پدر داماد ترامپ «یک کلاهبردار واقعی» است و نباید برای این جایگاه معرفی میشد. او معتقد است که «ترامپ ثابت کرد که دارد برای افراد خاص باند خودش جا باز میکند» این استاد دانشگاه حتی ترامپ را متهم کرده که با انتصابهایش قصد «انتقامجویی» دارد.
پدر داماد دیگر ترامپ هم که لبنانیتبار است، قرار است به عنوان مشاور ارشد رئیسجمهور در امور کشورهای عربی فعالیت کند. مایکل پاپاک، یک فعال رسانهای در امریکا با اشاره به این انتصاب اعتراض کرده که ترامپ باید از افراد لایق و باهوش برای مناصب استفاده کند؛ لذا اگر قرار است امریکا ملاک اصلاحطلبان باشد، در آنجا هم منتقدان نسبت به انتصابهای فامیلی و باندی و خانوادگی معترض هستند.
حتی در امریکا هم!
صاحبخبر -
∎