شناسهٔ خبر: 70066508 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

انتظار بالا از ووشو و حمایت ویژه از تیم‌های ملی بانوان

دوپینگ جرم تلقی شود

تیم‌ملی ووشوی ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو موفق به کسب هفت مدال (دو طلا، چهار نقره و یک برنز) شد. این رشته رزمی در سال‌های گذشته مدال‌های زیادی برای ورزش کشورمان کسب کرده و همچنان یکی از امید‌های کاروان ما در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ به حساب می‌آید

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: نشست‌های تخصصی وزارت ورزش به ووشو و هندبال رسید. در فاصله ۶۵۴ روز تا آغاز بازی‌های آسیایی ناگویای ژاپن، شرایط رشته‌های ووشو و هندبال در جلسه‌ای تخصصی با حضور دنیامالی و مسئولان فدراسیون‌های مربوطه در وزارت ورزش مورد بررسی قرار گرفتند. 
تیم‌ملی ووشوی ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو موفق به کسب هفت مدال (دو طلا، چهار نقره و یک برنز) شد. این رشته رزمی در سال‌های گذشته مدال‌های زیادی برای ورزش کشورمان کسب کرده و همچنان یکی از امید‌های کاروان ما در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ به حساب می‌آید. بااین‌حال کمبود امکانات سخت‌افزاری ورزشکاران این رشته را با مشکلاتی مواجه ساخته است. احمد دنیامالی در نشست تخصصی روز گذشته به این مسئله اشاره کرد: «ووشو در سالیان گذشته شرایط دشواری داشت و به لحاظ امکاناتی، ورزشکاران این رشته به سختی تلاش می‌کردند. الان نسبت به گذشته شرایط خیلی بهتر شده، ولی باز هم کافی نیست و باید شرایط بهتری برای درخشش ووشوکاران فراهم کنیم. باید شأن ورزشکاران حفظ شود و امکانات در خور این فدراسیون را فراهم کنیم. انتظار از ووشو بسیار بالاست و همین امر کار ووشو را برای بازی‌های آسیایی ناگویا سخت می‌کند.»
نکته قابل تأمل اینکه وزیر ورزش خطاب به مدیران ارشد این حوزه، نسبت به اهمیت مبارزه با دوپینگ هشدار داد: «به دنبال این هستیم که قانون سختگیرانه داخلی برای دوپینگ لحاظ کنیم و از این به بعد دوپینگ به منزله جرم تلقی شود، چراکه ورزش پاک برای ما مهم است. فدراسیون‌های جهانی قوانینی را در خصوص دوپینگ تصویب کرده‌اند که خیلی سختگیرانه است و شامل فدراسیون‌ها، ورزشکاران، مربیان و در نهایت کشور‌ها خواهد شد. هدف ما این است که با وضع قوانین داخلی تا حد زیادی از دوپینگ پیشگیری کنیم. تست‌های ما چند برابر خواهد شد و شورای عالی دوپینگ نیز به زودی برگزار می‌شود که چند وزیر در آن عضو هستند.» امیر صدیقی، رئیس فدراسیون ووشو نیز از عملکرد ملی‌پوشان و مربیان ایرانی دفاع کرد: «در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ ووشوی ایران با کسب هفت مدال، بهترین نتیجه را در بازی‌های آسیایی هانگژو کسب و رتبه دوم را از نظر تعداد مدال‌ها از آن خود کرد. رقیب اصلی ایران در این رشته تیم‌های کشور‌های چین و ازبکستان هستند که برای اینکه بتوانیم بیشترین مدال و بهترین نتیجه را کسب کنیم باید از سد این دو تیم بگذریم. تلاش می‌کنیم و می‌جنگیم که بتوانیم نتیجه خوبی به دست آوریم. افتخار می‌کنیم که این مدال آوری‌ها با هدایت و رهبری مربیان ایرانی به دست آمد.»
 
دنیامالی در نشست تخصصی هندبال، سرمایه‌گذاری روی تیم‌های باشگاهی و حوزه بانوان را از جمله فاکتور‌های مهم در پیشرفت این رشته عنوان کرد: «رمز موفقیت شما در باشگاه‌هاست و انتظار داریم در بازی‌های کشور‌های اسلامی، پرقدرت ظاهر شوید و هم در بخش زنان و هم مردان عملکرد خوبی داشته باشید. با اینکه رقبای سرسختی در پیش دارید، اما این رقابت‌ها باید مقدمه‌ای برای بازی‌های آسیایی باشد.»‌
رئیس فدراسیون هندبال تغییر سبک این رشته را یکی از مهم‌ترین اهداف مدیریت خود خواند. علیرضا پاکدل ضمن اشاره به این موضوع اظهار داشت: «ستاد بازی‌های آسیایی ناگویا در فدراسیون تشکیل شده و برنامه‌ها به صورت مدون در حال برگزاری است. هندبال به عنوان اولین رشته توپی در این نشست حضور پیدا کرده و اولین بار است که با وزیر ورزش نشست تخصصی داریم و این کار ما را سخت‌تر می‌کند، ولی انگیزه ما دوچندان می‌شود. در پنج سال اخیر در بخش زنان اتفاقات خوبی رقم خورده است و تلاش می‌کنیم تا شرایط زنان بهتر از گذشته شود. سبک هندبال را عوض خواهیم کرد و به دنبال یکسان‌سازی و نیازمند نگاه و حمایت ویژه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هستیم.»