شناسهٔ خبر: 70065860 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

حجت الاسلام نجاری:

زمینه‌سازی برای ایجاد جامعه‌ای سالم وظیفه همگان است/واهمه قدسی سازنده زندگی است

همدان-مسئول نمایندگی ولی فقیه درسپاه انصارالحسین(ع)همدان زمینه‌سازی برای ایجاد جامعه‌ای سالم را وظیفه همگان دانست وگفت:اگر در اجتماع قوانین الهی حاکم ومردم واهمه قدسی داشته باشند جامعه به سمت تعالی سوق می‌یابد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حجت الاسلام الیاس نجاری در مراسم سوگواری ایام فاطمیه در جمع پاسداران و سربازان سپاه انصار الحسین(ع) همدان با اشاره به توصیفات امام خمینی (ره) درباره حضرت زهرا (س) اظهار کرد: این بانوی بزرگوار شخصیتی جبروتی بود که در قالب یک انسان ظاهر شده است، زنی بود که اگر مرد بود نبی می‌شد.

وی با اشاره به ابعاد شخصیتی این بانوی بزرگوار افزود: حضرت زهرا(س)از مصادیق انسان کامل است و جایگاه رفیعی در نظام هستی دارد؛ در واقع ایشان واسطه فیض الهی هستند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصار الحسین(ع)همدان عنوان کرد: اصل جلسات روضه و عزاداری برای آن حضرت این است که در وهله اول فاطمه‌شناسی اتفاق بیفتد تا ما بتوانیم از شخصیت و سبک زندگی ایشان الگوگیری کنیم.

وی عبادت حضرت صدیقه طاهره (س) را الگوی کامل برای بندگان خدا دانست و گفت: هرگاه این بانوی مکرمه در محراب عبادت می‌ایستاد بدنش از خوف خدا شروع به لرزیدن می‌کرد، همچنین در روایتی دیگر آمده است حضرت زهرا (س) به هنگام عبادت نفسش به شماره می‌افتاد.

نجاری خاطرنشان کرد: گریه و تضرع در هنگام عبادت فقط مخصوص حضرت زهرا (س) نبود بلکه پیامبر(ص)، امامان، صلحا و شهدا نیز به هنگام راز و نیاز با خدا گریه می‌کردند؛ گریه آنان از هیبت ورود به ابدیت و ذات لایتناهی الهی بود که اهل معرفت از این حالت به عنوان واهمه قدسی یاد کرده‌اند.

وی زمینه‌سازی برای ایجاد جامعه‌ای سالم را وظیفه همگان دانست و افزود: تنها با قوه قهریه نمی‌شود جامعه را سالم نگه داشت ولی اگر در اجتماع قوانین الهی حاکم باشند و مردم واهمه قدسی داشته باشند این جامعه به سمت تعالی سوق پیدا می‌کند و نیازی به وضع قوانین حقوقی و انضباطی نیست.

 مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصار الحسین(ع) همدان گفت: اولین قدمی که در نظام تربیتی ایجاد می‌شود ایجاد واهمه قدسی در انسان است و انسان باید این حالت را همواره در خود نگه دارد یعنی این حالت مربوط به زمان یا مکان خاصی نیست.

وی افزود: بالاترین صیانت در جامعه توسط واهمه قدسی اتفاق می‌افتد، زیرا در این صورت در انسان یک بازدارندگی ایجاد می‌شود و انسان، خداوند را همواره ناظر بر اعمال خود می‌بیند؛ پس سعی می‌کند که دیگر گناه انجام ندهد.

 نجاری واهمه قدسی را سازنده و نگهدارنده زندگی دانست و خاطرنشان کرد: این حالت باعث تعالی جامعه می‌شود زیرا تنها در این صورت، خدا محوری در جامعه اتفاق می‌افتد.

 وی گفت: اگر شرکت در مجالس عزاداری باعث ایجاد واهمه قدسی شود مؤثر است وگرنه این عزاداری‌ها تاثیرگذار نخواهند بود.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصار الحسین(ع) همدان عنوان کرد: در روز قیامت انسان باید پاسخگوی اعمال و کردار خود باشد و در آن روز از حقوقی که بر گردن ماست سوال می‌شود.

انتهای پیام/