شناسهٔ خبر: 70065660 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

حضرت فاطمه(س) تبیین‌گر گفتمان قرآنی پیامبر اسلام(ص) بود - اکونیوز

اقتصاد ایران: شهرکرد-مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: حضرت فاطمه(س) تبیین‌گر گفتمان قرآنی پیامبر اسلام(ص) بودند و وظیفه ایشان به عنوان کانونی‌ترین فرد در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید ابوالقاسم کاظمی شامگاه دوشنبه در حرم مطهر رضوی در جمع شرکت‌کنندگان دوره بانوان مجاهد، پیشروان جهاد تبیین، گفت: در این دوره باید در راستای جهاد تبیین گام برداریم و در مسیر انقلاب اسلامی و اسلام ناب محمدی نقش‌آفرینی کنیم.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه حضرت زهرا (س) بهترین الگو برای جهاد تبیین هستند، ادامه داد: ایشان با فهم وقایع زمانه خویش و بررسی شیوه‌های مختلف برای تبیین مسائل با عزم و اراده‌ای جدی اقدام کردند.

وی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) در زمان حیات خود به خصوص بعد از رحلت پیامبر اکرم (ص) دچار خطا محاسباتی نشدند، افزود: بعد از رحلت پیامبر (ص) تمامی ثمرات رسالت ایشان در حال از بین رفتن و تحریف بود و مردم خواهان جایگزینی خلافت به جای امامت بودند که حضرت زهرا (س) در چنین شرایطی شروع به تبیین کردند.

کاظمی اضافه کرد: حضرت زهرا (س) با فهمی که از زمانه خویش داشتند با ابزار زنانه خود که مطابق با شخصیت ایشان هم است به وظیفه خود که تبیین بود عمل کردند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه حضرت زهرا (س) علی‌رغم پشتیبان نظامی در هیچ کجا تاریخ در صف مقدم جنگ نظامی نیستند، بیان کرد: اما در نبرد فرهنگی در میدان علمدار و میدان‌دار جهاد تبیین بودند.

وی عنوان کرد: تحریف زمانی اتفاق می‌افتد که تحریف اتفاق افتاده یا در حال اتفاق افتادن است که باید برای خنثی کردن آن هوشمندانه و به موقع عمل کرد.

کاظمی با اشاره به شیوه‌های تبیین حضرت زهرا (س)، تصریح کرد: یکی از راه‌هایی که ایشان تبیین کردند استفاده از سلاح زنانه خود یعنی اشک بعد از رحلت پیامبر (ص) است اگرچه فقدان پیامبر (ص) سخت بود اما ایشان در واقع می‌خواستند موضوع مهم دیگری را بیان کنند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به شیوه‌های تبیین حضرت زهرا (س) اظهار داشت: ایشان با نحوه رفتار با کسانی که به خانه ایشان رفت‌وآمد داشتند، حضوری صحبت کردن در بین مردم و در مسجد به تبیین مسائل تحریفی پرداختند.

وی با بیان اینکه برای تبیین و از بین بردن تحریف قبر ایشان مخفی ماند، افزود: خطبه فدکیه یکی از شاهکارها و الگوی متعالی برای تبیین است که ضرورت دارد فعالان فرهنگی ما با حساسیت ویژه‌ای این خطبه را مطالعه و تحلیل کنند.

کاظمی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) دوست داشتنی‌تر کار را خانه‌داری و همسرداری می‌دانستند، اضافه کرد: اما ایشان با چنین فکری در رابطه تحریف با حضور در مسجد با حفظ شرایط شروع به سخنرانی کردن نمودند و مسائل را تبیین کردند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: امروز ضرورتاً باید برای رسالت خود که تبیین است از زنان برتر عالم الگو بگیریم و تبیین کنیم.

وی عنوان کرد: حضرت زهرا (س) اگرچه نتوانستند در لحظه حق امیرالمومنین (ع) را بگیرند اما مفهوم امامت را برای همیشه در طول تاریخ روشن کردند.

کاظمی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب تصریح کرد: مهم‌ترین چالش امروز کشور ذهنی است که با تبیین و روشنگری این مشکل حل می‌شود.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه اتفاقات امروز پیچیده و به سرعت در حال وقوع است، خاطرنشان کرد: ما باید با توسل به اهل بیت (ع) راه و روش تبیین را پیدا کرده و به وظیفه اصلی خود عمل کنیم.

برچسب‌ها: