شناسهٔ خبر: 70065496 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پایان برداشت مرحله دوم برنج در قصرقند وتامین آب با احیای قنات

برداشت مرحله دوم برنج از سطح ۸۰۰ هکتار شالیزار‌های شهرستان قصرقند به پایان رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، شهرستان قصرقند دررجنوب استان با هشت هزار و ۷۵۰ هکتار زمین کشاورزی یکی از قطب‌های کشاورزی جنوب سیستان وبلوچستان به شمار می‌رود. 

این شهرستان به دلیل داشتن ۱۶۰ رشته قنات پر آب و شرایط مناسب برای تولید برنج دارد.

<div id="video-display-embed-code_11778964"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4396363/11778964?width=600&height=350"></script></div>


مدیر جهاد کشاورزی قصرقند گفت: در این مرحله ارقام پرمحصول صدری و بازمتی و هیر برداشت خواهد شد.

رئیسی افزود: در زمین‌های کشاورزی قصرقند سالی دو بار برنج کشت می‌شود، مرحله اول کشت از بهمن ماه آغاز و زمان برداشت آن خرداد ماه است و مرحله دوم کشت این محصول راهبردی خرداد ماه و برداشت آن از شهریور ماه شروع و تا اواخر آذرماه ادامه دارد.

وی گفت: در مرحله نخست ارقام شفق، شیرودی، ندا و نعمت و بوتو و در مرحله دوم ارقام صدری بازمتی، و هیر محلی کشت می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی قصرقند بیان کرد: این شهرستان به دلیل داشتن ۱۶۰ رشته قنات پر آب و شرایط اقلیمی مناسب مهمترین قطب تولید برنج سیستان و بلوچستان است.

وی گفت: پیش بینی شده است در مرحله دوم بیش از ۵ هزار تن شلتوک از شالیزار‌های این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

به گفته وی، سالیانه سه هزار نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم در شالیزار‌های این شهرستان کار یا امرار معاش می‌کنند.