شناسهٔ خبر: 70060867 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

در جشن تولد آذر ماهی‌ها چه گذشت؟

آقای پزشکیان به جشن تولد هنرمندان پیشکسوت دعوت هستید

در مراسم تولد هنرمندان پیشکسوت آذر ماهی، داریوش ارجمند از مسعود پزشکیان (رییس جمهور ) دعوت کرد تا در مراسم جشن تولد هنرمندان حضور پیدا کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، مراسم پاسداشت و تکریم هنرمندان پیشکسوت متولد آذر، امروز ۱۲ آذر ماه، در مجموعه باغ زیبا برگزار شد.

عباس عظیمی، رئیس موسسه هنرمندان پیشکسوت در سخنانی گفت: امروز قرار بود، نادره رضایی، معاون فرهنگی وزارت ارشاد هم در مراسم حضور داشته باشد اما نتوانست حضور پیدا کند. 

به گفته او هدیه عضویت در موسسه از ۱۵۰ هزار تومان به ۵۰۰ هزار تومان تغییر یافته است.

او با ارائه توضیحاتی درباره سفر اصفهان هنرمندان یادآور شد: بعد از بازگشت از سفر، آقای جمشید شاه‌محمدی راهی بیمارستان شدند، البته الان حالشان بهتر شده است. فرزند یکی از هنرمندان نیز نسبت به اینکه سفر با اتوبوس انجام شده و مشکلاتی به وجود آمده بود، گلایه داشت‌.

عظیمی افزود: داریوش ارجمند در سفر به اصفهان به استاندار این استان پیشنهاد داد، شعبه موسسه هنرمندان پیشکسوت را در اصفهان راه‌اندازی کنیم که مورد موافقت استاندار قرار گرفت. این موضوع در هیئت امنای موسسه مطرح خواهد شد زیرا بیشترین هنرمند پیشکسوت را در اصفهان داریم.

او با اشاره به پیام‌های گله‌آمیز در گروه هنرمندان گفت: می‌خواهیم کتاب هنرمندان پیشکسوت را پیش از عید نوروز منتشر کنیم و از دوستان هنرمند می‌خواهیم، یکی دو خاطر مربوط به فعالیت‌های هنری خود را برایمان بفرستند تا از آن‌ها استفاده کنیم.

داریوش ارجمند، رئیس هیات مدیره موسسه هنرمندان پیشکسوت در سخنانی با اشاره به سفر اصفهان و دیدار با استاندار این استان، گفت: به استاندار اصفهان گفتم «اصفهان، بدون زاینده‌رود اصفهان نیست. فکری به حال زاینده‌رود کنید تا هیچ‌گاه کف رود را نبینیم و همیشه آب در رود باشد». همه هنرمندان اصفهانی شما را دوست دارند «اگر استاندار هستی، آب را به زاینده‌رود بنداز».


او با اشاره به پیام‌هایی که در گروه داخلی موسسه رد وبدل می‌شود، افزود: دوستان با پیام‌های خود ممکن است منفی‌بافی کرده و به دوستان نیش بزنند اما شرایط را هم در نظر بگیرد. ما در سایه امنیتی که در کشور داریم هر ماه تولد هنرمندان بالای ۶۰ سال را جشن می‌گیریم. چرا ناامیدی را رواج می‌دهید؟ گرفتاری هست، همه ما هم گرفتاری داریم. این موسسه برای شما هنرمندان پیشکسوت است. بیایید از موسسه دفاع کنیم تا دیگرانی که در راه هستند و به سوابق ما نگاه می‌کنند، بدانند چطور رفتار کردیم. ما الگوی جوانانی هستیم که از راه می‌رسند. به هر حال ممنونم و امیدوارم از نارسایی‌ها نرجیده باشید. نارسایی همه‌جا هست ولی نیتی که در این موسسه هست، نیت خیری است.


داریوش ارجمند با اشاره به هنرمندانی که آسمانی شدند، گفت: قدر روزهایی که زمینی هستیم، بدانیم‌ قدر موسسه را بدانیم. سپاسگزار دوستانی هستم که در اینجا حضور دارند و از ما حمایت می‌کنند. اما گله می‌کنم از معاون هنری که به مراسم تولد آذر ماهی‌ها نیامد، با توجه به اینکه ایشان لُر و همشهری آقای عظیمی هستند، انتظار بیشتری داریم؛ خانم معاون هنری هم آذرماهی است و هم اولین زنی که معاون وزیر می‌شود. در اولین جلسه هم که داشتند، خوب صحبت کرد و امیدواری داد. 

او در پایان تأکید کرد: قدر هم را بدانیم و فقط در «فضای مزاجی» حرفی نزنیم. در هر کاری سختی هست، کم سختی نکشیدیم تا اینجا رسیدیم. همه این‌ها می‌گذرد و اگر نتوانیم مسائل خودمان را حل کنیم، چگونه می‌توانم به مسائل روزگار برسیم؟ امیدوارم ماه‌های بسیاری شما را ببینم. قدر خودمان را بدانیم و تا وقتی زنده‌ایم، زندگی کنیم.

سپس از هنرمندان پیشکسوت متولد آذر ماه تجلیل شد.


داریوش ارجمند در میانه تجلیل در سخنانی گفت: آقای پزشکیان (رییس جمهور)، همه جا می‌رود اما نمی‌دانم چرا در جشن تولد ما نمی‌آید؟ موسسه هنرمندان بیش از هزار عضو دارد که هر ماه تولد اعضایش را جشن می‌گیرد. درخواست ما این است و از ایشان دعوت می‌کنیم تا در یکی از تولدها حضور داشته باشد. امیدواریم بیایند. معاون وزیر که نیامد، شاید گرفتار بود اما گله به جاست.

او سپس گفت: آقای اسماعیل آذر پیشنهاد کرد موزه پیشکسوتان را با آثار هنرمندان پیشکسوت راه‌اندازی کنیم. امیدواریم این پیشنهاد به گوش معاون هنری برسد و به پیشنهاد آقای آذر توجه شود.

عظیمی هم با بیان اینکه موزه در دستور کار موسسه است، خاطرنشان کرد: ما مشکل ساختمان داریم؛ می‌خواستیم یک کتابخانه‌ تخصصی راه بیندازیم اما نتوانستیم. امیدوارم کسی کمک کند و ساختمانی به ما بدهند تا بتوانیم موزه را راه بیندازیم.

مهدی طوسی (منبت‌کار)، صدیقه‌پاک‌بین(طراح لباس)، محمدرضا بهارناز (عکاس)، قاسم فرجی (صدا بردار)، محمد نگینی(هنر سنتی، تراش سنگ)، سیدحمید ساسانی( خوشنویس)، حسن فیضی‌راد (مرمت نسخ خطی)، عطالله ذی‌نوری ( نقاش)، راضیه تجار( نویسنده)، محمدعلی بنی‌اسدی (تصویرگر)، محمدرضا ذبیح‌الله‌زاده(مجسمه ساز)، مهین‌دخت میهن (طراح گریم)، خسرو عمارلویی(نقاش)، مظفر طاهری (عکاس و فیلمساز)، عشرت سیروس (سفالگر)، ناصر نوروزی‌منش ( خوشنویس)، محمدهادی عتیقی‌مقدم (مرمتگر نسخ خطی)،  اسماعیل عباسی (عکاس)، عباس ملکی(عکاس)، سعید صادقی قازانچی( عکاس)،  مرتضی یوسف دوست(طراح صحنه و لباس)، اسماعیل آذر (شاعر و پژوهشگر)، اسدالله تابع‌منش ( زیورآلات سنتی)، سیدمحسن آقا نباتی، (هنرمند تجسمی)، علیرضا عابدی(عکاس)، اسماعیل خلج( بازیگر و کارگردان)،منیژه آرمین (نویسنده)، اسدالله یکتا (بازیگر)، غلامحسین زمردی(نقاش) پرویز بیگی حبیب‌آبادی (شاعر)، آزیتا لاچینی(بازیگر)، اصغر همت ( بازیگر و کارگردان) هرمز سیرتی( بازیگر و هنرهای نمایشی)، ابوالفضل صادقی‌نژاد (آهنگساز و نوازنده)، سیدعلی‌محمد صنعتی‌ (نقاش) و سیدمصطفی محدثی خراسانی از هنرمندان پیشکسوتی بودند که از آن‌ها تجلیل شد.

افسر اسدی و زهرا سعیدی نیز از دیگر هنرمندان حاضر بودند. 

پیش از پایان مراسم حمیرا ریگی، رئیس منطقه آزاد چابهار در مراسم حضور پیدا کرد.

 انتهای پیام