به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاعپرس، «محمدی خادم علیزاده» عضور شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست تخصصی «نقش شورای عالی انقلاب فرهنگی در ترویج فرهنگ دفاع مقدس» که صبح امروز (دوشنبه) در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: امسال چهلمین سالی است که امام خمینی (ره) دستور تأسیس شورای عالی را صادر کردند و ما امروز شاهد فعالیتهای خوب این مجموعه هستیم.
وی افزود: امام (ره) مأموریتهایی را با نگاه به آینده برعهده این سازمان گذاشتند. در مأموریت این شورا، «علم و فرهنگ» و «علم و اجتماع» دیده شده است و میتوانیم بگوییم همه امور کشور و جامعه میتواند در این شورا ریلگذاری شود.
علیزاده گفت: یکی از مسائلی که بارها در این ۴۰ سال پیگیری شده، فرهنگ دفاع مقدس و پرداختن به این فرهنگ بود که کتاب «فرهنگ دفاع مقدس» یکی از آثار این پیگیریها است.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: چیزی که در پیشِ رو داریم، مهمتر از چیزی است که در گذشته اتفاق افتاده است. ما شاهد رشد روزافزون فضای مجازی و امکانات غیرحضوری هستیم که میتواند تأثیر شگرفی بر جامعه بگذارد.
وی افزود: «حکمرانی» به معنای چگونگی انجام فعالیتهای ما بر اساس منطق، فلسفه، تجربه و سوابقی است که بهدست آوردهایم و نگاه حکمرانی به آینده، نگاهی است که ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی داریم.
علیزاده در مورد ستادهای شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی از چهار ستاد تشکیل شده است که عبارتند از ستاد «علم و فناوری»، ستاد «تعلیم و تربیت» که بیشتر دارد در حوزه آموزش و پرورش و فرهنگیان فعالیت میکند. سومین ستاد این شورا، ستاد «خانواده و زنان» است که مسئولیت ریلگذاری بخش عمدهای از جامعه و شاید نیمی از آن را برعهده دارد و چهارمین ستاد نیز ستاد «فرهنگی و اجتماعی» است که در حوزه فرهنگ و اجتماع دارد فعالیت میکند.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ما با سه شورای دیگر در این مجموعه فعالیتهای حوزی، علوم انسانی و اسلامی شدن دانشگاهها را پیگیری میکنیم.
وی با اشاره به اینکه چگونه باید جوانان را با دفاع مقدس آشنا کنیم، افزود: ما باید کاری کنیم که جوانان در مورد دفاع مقدس سؤال در ذهنشان شکل بگیرد و بهدنبال پاسخ آن بروند. ما با رفتارمان پاسخ جوانان برای پرسشهای مرتبط با دفاع مقدس هستیم.
انتهای پیام/ 118
∎