شناسهٔ خبر: 70059074 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

رزمایش امنیتی نیروی زمینی ارتش برگزار شد

رزمایش امنیتی پرشدت مسلحانه نزاجا با حضور یگان‌های واکنش‌سریع، پهپادی و هوانیروز در منطقه عمومی شمال شرق کشور برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، رزمایش امنیتی پرشدت مسلحانه با حضور یگان‌های واکنش سریع، پهپادی و پشتیبانی آتش هواپیمایی نیروی زمینی ارتش، در منطقه عمومی شمال شرق کشور به مدت دو روز برگزار شد.

رزمایش امنیتی نیروی زمینی ارتش برگزار شد

این رزمایش با هدف انتقال دانش و تجربیات روزآمد به جوانان، آماده نگه‌داشتن یگان‌های واکنش‌سریع، متحرک هجومی و ستادی، ارزیابی عملکرد کارکنان و دقت آتش علیه اهداف مدنظر، بهره‌گیری از آخرین سلاح‌های نقطه‌زن، دورزن، دقیق‌زن و شبکه‌محور، تمرین طرح‌های دفاعی و امنیتی از پیش تدوین شده و نهایتاً به‌کارگیری آخرین تجهیزات ارتباطی و مخابراتی مورد استفاده در شرایط رزم برگزار شد.

<div id="video-display-embed-code_2717419" ><script type="text/JavaScript" src="https://defapress.ir/fa/news/play/embed/710070/2717419?width=400&height=300"></script></div>

رزمایش امنیتی پرشدت مسلحانه نیروی زمینی ارتش، به منظور انهدام گروهک‌های تروریستی معاند و خودسر که درصدد ایجاد ناامنی احتمالی در نوار مرزی شرق کشور و تخریب و آسیب‌رساندن به تأسیسات امنیتی ملی هستند، برگزار شد و آخرین دستاورد‌های حوزه دفاعی امنیتی روزآمد و تولید متخصصان و نخبگان داخلی کشور، مورد استفاده قرار گرفتند.

انتهای پیام/ 271