به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، جمشید امیدی صبح امروز _دوشنبه دوازدهم آذر_ در نشست کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان مرکزی اظهار کرد: در حوزه تسهیلات قرضالحسنه مشاغل خانگی، بانکهای رفاه کارگران، تجارت و پستبانک بیشترین درصد پرداختی نسبت به ابلاغی را داشتهاند و بانکهای سپه و رسالت هیچ پرداختی را در این زمینه نداشتهاند.
وی با بیان اینکه ۷۵ درصد از مشاغل تعهد شده این استان در سال جاری تحقق یافته است، افزود: امسال میزان تعهد ایجاد اشتغال استان مرکزی ۱۱ هزار و ۶۲۴ شغل است که از این تعداد، چهار هزار و ۳۵۹ شغل برای فارغالتحصیلان دانشگاهی در نظر گرفته شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: امسال اعتبار ابلاغی و تخصیصی به بانکهای عامل در زمینه تسهیلات قرضالحسنه مشاغل خانگی هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال بوده که تاکنون ۶۲۰ میلیارد ریال معادل ۴۱.۶ درصد توسط بانکها پرداخت شده است.
امیدی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون هشت هزار و ۷۲۰ شغل در استان مرکزی ایجاد شده است، اضافه کرد: از این تعداد، یکهزار و ۷۰۲ فرصت برای فارغالتحصیلان دانشگاهی ایجاد شده است.
وی ادامه داد: از مجموع چهار هزار و ۳۵۹ مورد اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی تعهد شده امسال، تا یازدهم آذرماه، هزار و ۷۰۲ شغل در سامانه رصد ثبت شده که پیشرفت ۳۹ درصدی را نشان میدهد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی اضافه کرد: در این مدت، ۳۹ درصد از برنامه لحاظ شده فارغالتحصیلان دانشگاهی تحقق یافته است که باید تلاش ویژهای در این زمینه صورت گیرد.
امیدی با بیان اینکه شهرستانهای ساوه و زرندیه در ثبت اشتغالهای ایجاد شده سال جاری جلوتر از برنامه هستند عنوان کرد: شهرستانهای فراهان، آشتیان و خمین کمترین درصد تحقق اشتغالهای تعهد داده شده را داشتهاند.
وی میزان اشتغالهای برگشت خورده در استان مرکزی ۵۸۰ مورد دانست و ادامه داد: این میزان معادل هفت درصد تعداد اشتغالهای تعهد داده شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: پیشرفت اشتغال ایجاد شده در شهرستان اراک به ۸۲ درصد، دلیجان ۷۷ درصد، تفرش ۷۱ درصد، کمیجان ۶۴ درصد، محلات ۶۱ درصد، خنداب ۶۱ درصد، شازند ۶۰ درصد، فراهان ۵۸ درصد، آشتیان ۴۳ درصد و خمین ۴۱ درصد است.
امیدی اظهار کرد: نهادهای کمیته امداد امام خمینی (ره)، آموزش فنی و حرفهای و فرهنگ و ارشاد اسلامی بیشترین درصد تحقق اشتغالهای تعهد داده شده را داشتهاند.
وی افزود: همچنین بانکهای عامل در شهرستانهای دلیجان، زرندیه و محلات بیشترین درصد و شهرستانهای آشتیان، خنداب و کمیجان کمترین درصد پرداختی تسهیلات مشاغل خانگی نسبت به اعتبارات ابلاغی را داشتهاند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی اضافه کرد: امسال میزان اعتبار ابلاغی تسهیلات قرضالحسنه مشاغل خانگی استان مرکزی یکهزار و ۴۹۰ میلیارد ریال است.
امیدی ادامه داد: تاکنون یکهزار و ۴۰۶ طرح با اعتباری بالغ بر یکهزار و ۴۴۶ میلیارد ریال به بانکهای عامل رفاه کارگران، تجارت، پست بانک، صادرات، توسعه تعاون، ملت، مهر ایران، ملی، سپه و رسالت معرفی و ۶۸۱ طرح تاکنون موفق به دریافت ۶۲۰ میلیارد ریال شدهاند که این رقم ۴۱ و ۶ دهم درصد از اعتبار ابلاغی را شامل میشود.