به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، در بخش رساله، کتاب و پایاننامه ۲۹ اثر، مقاله ۶۲ اثر، جستار ۶۶ اثر، اقدامپژوهی ۱۰۷ اثر و پژوهش اعضا ۲۲۲ اثر و در مجموع ۴۸۶ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.
برهمین اساس در بخش «مقاله» مسعود زینالعابدین، فرزانه فخریان و بهار ملکپورشهرکی؛ در بخش «پایاننامه، کتاب و رساله» سعید رسولی، امیرحسین سلطانیفلاح و علی عبدالعالی؛ در بخش «جستارنویسی» مریم شریفنسب، سعید حسامپور و مسلم قاسمی؛ در بخش «پژوهش اعضا» محبوبه اسپیدکار، سیدمحمد محبیبصیر و بیبا رهسپار و در بخش «اقدامپژوهی» اقبال قاسمیپویا، نزهت اکبریفر و مهدیه قنبرپور داوری آثار را برعهده داشتند.
توسعه و ترویج فرهنگ پژوهش هدف اصلی و بهبود کمی و کیفی فعالیتهای کانون، روزآمدسازی فعالیتها و اقدامها از طریق پژوهشهای کاربردی، کمک به ارتقای فعالیتهای پژوهشی در کانون، ایجاد زمینه مناسب برای اشاعه و کاربست پژوهشهای بنیادی و بهویژه پژوهشهای کاربردی، معرفی پژوهشگران برتر و تقویت سازوکارهای انگیزشی این فعالیت در کانون و تقویت نگاه جستجوگری و فعالیتهای پژوهش محور در بین کودکان و نوجوانان از اهداف فرعی این جشنواره است.
شانزدهمین جشنواره ملی پژوهش از ۲۴ تا ۲۶ آذر ۱۴۰۲ از سوی اداره کل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان مرکزی برگزار خواهد شد.
یادآوری میشود طی حکمی از سوی فرهاد فلاح معاون فرهنگی کانون، احسان منصوری مدیرکل کانون استان مرکزی به عنوان دبیر اجرایی شانزدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون منصوب شده است.
انتهای پیام/