به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ حسن میرزاخانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی پیش از ظهر امروز در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان با انتقاد از تاخیر در برگزاری جلسات کارگروه اشتغال گفت: جلسات این کارگروه بایستی حداقل ماهانه برگزار شود تا موارد بهتر پیگیری شود.
وی تشکیل کارگروه اشتغال را در راستای رفع مسائل مختلف اقتصادی به ویژه مشکلات فی ما بین دستگاهها و بانکها دانست و افزود: موارد ناهماهنگی در بانکها و نهادهای اجرایی باید به دبیرخانه و دفتر اشتغال و سرمایه گذاری استانداری منعکس و پیگیری شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی تصریح کرد: در طول سه سال گذشته اتفاقات خوبی در بحث اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در کشور و به خصوص استان افتاد به طوری که نرخ بیکاری استان در تابستان سال جاری، به ۴.۳ درصد رسید. در استان بایستی رشد ۵۰ درصدی نرخ اشتغال را نسبت به اشتغال تعهد داده شده داشته باشیم این مهم، شدنی است و با تدبیر دبیرخانه و معاونت اقتصادی، در تلاشیم تا مشکلات اقتصادی استان را تا پایان سال حل کنیم.
میرزاخانی ادامه داد: درصد اشتغال فارغ التحصیلان استان کم است و امسال دستگاهها مکلف هستند درخصوص اشتغال این گروه اهتمام بیشتری داشته باشند.
وی با تاکید بر ایجاد فرصتهای اشتغال خانگی و خرد برای بانوان افزود:: در حوزه بانوان نیز نرخ بیکاری بالاست و به این دلیل است که بعضا بانوان شرایط کار در بیرون از منزل را ندارند، بنابراین باید در بحث مشاغل خانگی و تسهیلات مرتبط با آن اهتمام لازم را داشته باشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی با بیان اینکه تاکنون ۷۵ درصد اشتغال تعهد داده شده استان در سال جاری، محقق شده است، گفت: دستگاههای ذیربط پیگیر اشتغالهای ثبت نشده در سامانه رصد باشند. اشتغالهای برگشت خورده نیز علتیابی شود و سریعتر مرتفع شوند.
ایجاد هشت هزار و ۷۲۰ مورد اشتغال در سامانه رصد
جمشید امیدی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: از مجموع ۱۱ هزار و ۶۲۴ اشتغال تعهد شده در سال جاری، تاکنون، هشت هزار و ۷۲۰ مورد اشتغال در سامانه رصد ثبت شده که پیشرفت ۷۵ درصدی داشته است.
وی افزود: از مجموع چهار هزار و ۳۵۹ مورد اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی تعهد شده در سال جاری، یکهزار و ۷۰۲ اشتغال در سامانه رصد ثبت شده که پیشرفت ۳۹ درصدی داشته است؛ نهادهای کمیته امداد امام خمینی(ره)، آموزش فنی و حرفهای و فرهنگ و ارشاد اسلامی بیشترین درصد تحقق اشتغالهای تعهد داده شده را داشتهاند.
امیدی تعداد اشتغالهای برگشت خورده در استان را۵۸۰ مورد اعلام کرد و گفت: در سال جاری اعتبار ابلاغی و تخصیصی به بانکهای عامل در خصوص تسهیلات قرضالحسنه مشاغل خانگی یکهزار و ۴۹۰ میلیارد ریال بوده که تاکنون ۶۲۰ میلیارد ریال توسط بانکها پرداخت شده است و در حوزه تسهیلات قرضالحسنه مشاغل خانگی بانکهای سپه و رسالت هیچ پرداختی را در این خصوص نداشتهاند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: اعتبار ابلاغی و تخصیصی سال جاری به بانکهای عامل در این بخش از محل جزء ۴ بند ب تبصره ۲ قانون بودجه ۹ هزار و ۲۸۸ میلیارد ریال است که تاکنون ۳۱۵۰ میلیارد ریال معادل ۳۴ درصد به متقاضیان پرداخت شده است و از محل جزء ۳ بند ب تبصره ۲ قانون بودجه، اعتبار ابلاغی ۱۲ هزار و ۹۰۱ میلیارد ریال بوده که تاکنون هزار و ۷۸۸ میلیارد ریال معادل ۱۴ درصد توسط بانکها پرداخت شده است.
انتهای پیام/