شناسهٔ خبر: 70054295 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

عاملان ۱۰۸ فقره سرقت رایانه خودرو در مشهد دستگیر شدند

مشهد- ایرنا- جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: عاملان ۱۰۸ فقره سرقت رایانه خودرو در شهر مشهد شناسایی و دستگیر شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سردار احمد نگهبان روز دوشنبه افزود: در پی گزارش سرقت های سریالی رایانه خودروهای سواری در محدوده بلوار وکیل آباد و هفت تیر، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی اضافه کرد: یکی از تیم های پیشگیری کلانتری هفت تیر، دیشب هنگام گشت زنی در بولوار وکیل آباد به یک دستگاه موتورسیکلت پلاک مخدوش با ۲ سرنشین جوان مظنون و با علایم هشدار دهنده دستور ایست دادند.

سردار نگهبان گفت: راکب به محض مشاهده ماموران انتظامی با سرعت از محل متواری شد اما پس از طی مسافتی دستگیر و در بازرسی از متهمان یک دستگاه کامیپوتر پژو ۴۰۵ کشف شد.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی افزود: متهمان سابقه دار هستند و در بازجویی ها به ۱۰۸ فقره سرقت کامپیوتر خودروهای پژو، سمند، پیکان وانت و روآ در محدوده شهرک الهیه، قاسم آباد، معلم، وکیل آباد، پیروزی، هفت تیر، هنرستان، صارمی و نماز و فروش آن ها به یک مالخر در محدوده بولوار بهمن اعتراف کردند.

سردار نگهبان ادامه داد: مالخر نیز دستگیر شد و تحقیقات از متهمان برای کشف دیگر جرایم احتمالی و شناسایی دیگر همدستانشان با هماهنگی مقام قضایی ادامه دارد.