به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فراخوان سی و دومین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی با هدف ایجاد نشاط علمی در فضای دانشگاهی کشور، شناسایی و حمایت از دانشجویان نوقلم و صاحب اندیشه، معرفی و تجلیل از ناشران فعال در زمینه آثار دانشجویی و تقویت روحیه تتبع و پژوهش در میان دانشگاهیان منتشر شد.
براساس این فراخوان دانشجویان و طلاب علاقهمند فرصت دارند آثار خود را، اعم از تألیف و ترجمه، تا ۲۵ اسفند ماه ۱۴۰۳ به دبیرخانه جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی ارسال کنند.
شرایط شرکت در جشنواره
دانشجویان تمامی رشتهها و مقاطع تحصیلی دانشگاهی و طلاب سطوح مختلف میتوانند آثار خود را به تعداد نامحدود و براساس شرایط ذیل در شش گروه اصلی شامل «فنی و مهندسی»، «علوم پایه»، «علوم انسانی»، «کشاورزی و منابع طبیعی»، «علوم پزشکی و دامپزشکی»، «هنر و معماری» و بخش «ویژه» به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.
- اثر در بازه زمانی ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان سال ۱۴۰۳ منتشر شده باشد.
- همزمانی دوره تحصیل دانشجو با زمان چاپ و انتشار اثر (دانشآموختگانی که حداکثر دوسال پس از فارغ التحصیلی، کتاب خود را در بازه زمانی فوق الذکر (۱۴۰۲-۱۴۰۳) به چاپ رساندهاند، نیز میتوانند در جشنواره شرکت کنند).
- دارابودن مشخصات عمومی کتاب برای اثر منتشرشده.
- اخذ اعلام وصول از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (مجوز وزارت ارشاد حتی برای کتابهای الکترونیک نیز الزامی است).
- ثبتنام در سامانه جشنواره به آدرس www.isba.ir
- ارسال دو نسخه از کتاب به دبیرخانه (ارسال متن زبان اصلی برای آثار ترجمه شده الزامی است).
یادآور میشود آثار دریافتشده بازگردانده نخواهند شد و آثار برگزیدهای که بیش از یک نفر مؤلف یا مترجم داشته باشند، صرفاً یک جایزه دریافت خواهند کرد.
نحوه مشارکت ناشران
براساس این فراخوان، ناشران نیز میتوانند آثار دانشجویی خود را به همراه فرم ثبت نام اینترنتی، به دبیرخانه جشنواره کتاب سال دانشجویی ارسال کنند. در آیین اختتامیه جشنواره از ناشرانی که اهتمام جدی در نشر آثار دانشجویی داشتهاند، تجلیل خواهد شد.
بخش ویژه جشنواره
این بخش، به موضوعات "ادبیات پیشرفت" (روایت پیشرفت ایران پس از انقلاب اسلامی در حوزه علم، فناوری، فرهنگ و ...) و " مطالعات جمعیت" اختصاص دارد.
گفتنی است علاقهمندان باید پس از ثبت نام از طریق سامانه اینترنتی به آدرس www.isba.ir، دو نسخه از اصل اثر را به همراه فرم ثبت نام اینترنتی به آدرس پستی دبیرخانه جشنواره در تهران، خیابان انقلاب، خیابان فخررازی، خیابان شهدای ژاندارمری، پلاک۷۲، کدپستی ۱۱۶۳-۱۳۱۴۵ سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی ارسال نموده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۶۶۹۵۲۷۲۷ تماس حاصل نمایند.