شناسهٔ خبر: 70053711 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

باند کلاهبرداری اینترنتی از مال‌باختگان در دام پلیس کهگیلویه

فرمانده انتظامی کهگیلویه از دستگیری عاملان کلاهبرداری اینترنتی از شهروندان به مبلغ ۳۲ میلیارد ریال خبر داد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ محمد موسوی گفت: در پی مراجعه تعدادی از مالباختگان اینترنتی به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کهگیلویه و مطالبه جمعی مبنی بر عودت وجوه خود و نهایتاً برخورد قاطع با کلاهبرداران اینترنتی بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس اطلاعات و فتا شهرستان قرار گرفت. 
وی افزود: در بررسی‌های انجام شده ۵ نفر با هویت‌های معلوم را شناسایی که این افراد با ساخت فیلم های تبلیغاتی، تحریک مخاطبین و جمع آوری کارت‌های بانکی و سیم کارت‌های بدون هویت به کلاهبرداری اینترنتی از مالباختگان اقدام می‌کردند. 
سرهنگ موسوی تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع پس از هماهنگی قضایی متهمان در یک عملیات منسجم دستگیر و از محل فعالیت این باند تعدادی گوشی هوشمند، تعداد قابل توجه کارت‌های بانکی افراد کهنسال و بعضاً معتاد، تعداد زیادی سیم کارت و تعداد سه دستگاه کارت خوان کشف و ضبط شد. 
فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه با اشاره به اینکه تا این لحظه میزان کلاهبرداری این باند از شهروندان مبلغ ۳۲ میلیارد ریال برآورد شده است اضافه کرد: متهمان پس از انجام تحقیقات برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.