به گزارش ایرنا، این نمایشگاه به مناسبت هفته پژوهش و فناوری و با هدف تقویت ارتباط میان دستگاههای دولتی، دانشگاهها، مراکز علمی، پژوهشی و بخش خصوصی تا چهارشنبه(۱۴ آذر) برپاست.
این نمایشگاه با حضور جمعی از مسوولان، رییسان دانشگاهها و فعالان و کارشناسان بخش علم، فناوری و پژوهش استان اصفهان گشایش یافت و تعدادی از واحدهای دانش بنیان و فناور، موسسه های پژوهشی، دانشگاه ها، دستگاه های اجرایی، صنایع بزرگ و بخش خصوصی در آن شرکت دارند.
معرفی و ارائه جدیدترین دستاوردهای پژوهشی، فناورانه و دانشبنیان تولید شده در استان به دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی در سه محور محیط زیست، آب و انرژی از جمله برنامه های این نمایشگاه است که با هدف تسهیل مسیر ترویج فناوری و سرعت بخشیدن به فرآیند اجرای پروژههای توسعهای تاثیرگذار اجرا می شود.
برگزاری نشستهای تخصصی از جمله «فناوریهای نوین در ذخیرهسازی و مدیریت مصرف انرژی»، «پایش سند کاهش آلودگی هوای اصفهان» و «بهرهوری آب در کشاورزی» از دیگر برنامههای مهم این نمایشگاه است.
هفته پژوهش و فناوری استانی از ۱۰ تا ۲۲ آذر و هفته پژوهش و فناوری ملی از ۲۳ تا ۲۹ آذر امسال است؛ شعار این هفته در سال ۱۴۰۳ «پژوهش و فناوری پیشران جهش تولید و مشارکت مردم» انتخاب شده است.
ساعت بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان اصفهان از ۹ تا ۱۶ در محل برج فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است.
به گزارش ایرنا، اصفهان بعنوان استان پیشتاز در عرصه علم و فناوری با سهم ۱۰ درصدی از کل شرکتهای دانش بنیان کشور، رُتبه دوم را از این لحاظ در بین استانها دارد.
همچنین این استان نخستین و تنها شهرک علمی و تحقیقاتی کشور را در خود دارد که ایده ایجاد پارکهای علم و فناوری از آن از سال ۱۳۸۰ شکل گرفت و امروزه این شهرک در سایه حمایت دولت و تلاش فناوران و بخش خصوصی، یکی از بزرگترین مجموعه های دانش بنیان ایران با حدود ۷۰۰ واحد و شرکت فناور و دانش بنیان بهشمار میآید.
اصفهان با حدود ۲۱۵ هزار دانشجو، نزدیک به پنج هزار عضو هیات علمی و ۱۸۵ موسسه آموزشی، پژوهش و فناوری، دومین استان دانشگاهی کشور بهشمار میآید که تعدادی از مراکز آموزش عالی آن جزو دانشگاههای بزرگ و برتر ایران هستند.