شناسهٔ خبر: 70050446 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

خشونت ساختاری علیه زنان در آلمان؛ روزانه ۴۰۰ نفر قربانی می‌شوند

زنان در آلمان طی سال‌های گذشته با روند رو‌به‌رشد خشونت روبرو بوده‌اند و براساس آمار‌ها روزانه ۴۰۰ زن در این کشور قربانی خشونت می‌شوند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

خشونت علیه زنان به یکی از چالش‌های اصلی در اروپا، به‌ویژه در آلمان ابدیل شده و کارشناسان درباره این موضوع هشدار داده‌اند.

به‌گفته لیزا پاوس، وزیر خانواده آلمان، این کشور از خشونت علیه زنان رنج می‌برد. 

پاوس در مصاحبه با دی‌پی‌ای آلمان، گفت: تقریبا هر روز شاهد کشته شدن یک زن در آلمان هستیم. روزانه حدود ۴۰۰ زن قربانی خشونت خانگی می‌شوند. 

پاوس به‌تازگی همراه با نانسی فزر، وزیر کشور و اداره پلیس جنایی فدرال آلمان، ارقامی را ارائه کردند که نشان می‌دهد زنان در آلمان بیشتر و بیشتر تحت تاثیر خشونت قرار می‌گیرند. 

در گزارش‌ها آمده که به‌ویژه قتل و تلاش برای قتل زنان در آلمان بسیار جدی است. براساس آمارها، ۹۳۸ دختر و زن در سال ۲۰۲۳ قربانی قتل و تلاش برای قتل شدند که در آن ۳۶۰ زن و دختر جان باختند. 

خشونت ساختاری علیه زنان در آلمان

برای درک بهتر خشونت ساختاری علیه زنان در جامعه آلمان می‌توان به تظاهراتی که به‌تازگی ازسوی زنان در این کشور در اعتراض به خشونت علیه زنان برگزار شد، اشاه کرد.

به‌تازگی تظاهرات مسالمت‌آمیزی در برلین به مناسبت روز جهانی توقف خشونت علیه زنان برگزار شد که با خشونت ازسوی افسران پلیس این کشور مواجه شد. افسران پلیس در این تظاهرات از شیوه فشردن گردن، اسپری اشک‌آور و هل دادن زنان معترض استفاده کردند.

افسران خشن پلیس آلمان همچنین در جریان این تظاهرات یک خبرنگار زن را هل داده و گردن یکی از سازمان‌دهندگان تظاهرات را با خشونت فشردند. 

یکی از تظاهرکنندگان گفت که براثر خشونت و ضرب‌وشتم ازسوی افسران پلیس بیهوش شده بود؛ در همین حال، گزارش شده است که پلیس از رسیدگی امدادگران به وضعیت پزشکی یک تظاهرکننده دیگر جلوگیری کردند.

خشونت ساختاری علیه زنان در آلمان؛ روزانه ۴۰۰ نفر قربانی می‌شوند

براساس گزارش‌ها، یک زن که درپی خشونت افسران پلیس بیهوش شده بود، ازسوی حدود ۱۲ افسر پلیس محاصره شده بود. امدادگران حاضر در صحنه به رسانه‌ها گفتند که افسران پلیس از رسیدگی به این فرد مجروح جلوگیری کردند. دفتر مطبوعاتی پلیس آلمان این موضوع را رد کرد و در ایمیلی به رسانه‌ها مدعی شد که این زن در تمام مدت ازسوی کارکنان اورژانس و یک امدادگر پلیس مراقبت می‌شد. 

یکی از تظاهرکنندگان گفت که در حال فیلمبرداری با تلفن خود از تظاهرات بود که یک افسر پلیس به او حمله کرد و با شدت زیاد او را مورد ضرب‌وشتم قرار داد؛ این تظاهرکننده در ادامه ازسوی افسران به داخل خودروی پلیس منتقل شد و دوباره مورد ضرب‌وشتم قرار گرفت.

یک زن که در این تظاهرات شرکت کرده بود، گفت: در این تظاهرات خشونت جنسیتی را تجربه کردم. این واقعیت که این تظاهرات علیه خشونت علیه زنان بود و در آن خشونت علیه زنان دیده شد، نشان‌دهنده خشونت ساختاری علیه زنان (در آلمان) است.

براساس گزارش‌ها، علاوه بر ضرب‌وشتم معترضان، ۱۲ زن نیز بازداشت شدند.

انتهای پیام/