به گزارش دوشنبه روابط عمومی این اداره کل، محمد دهقان منشادی، افزود: قانونگذار، منابعی را در ۲ دسته برای حمایت از تولید و اشتغال پایدار در نظر گرفته که دسته اول شامل منابعی است که به صورت قرض الحسنه و از مسیر نهادهای حمایتی در اختیار متقاضیان قرار میگیرد که شامل ۱۷ نهاد نظیر کمیته امداد، سازمان بهزیستی، بنیاد کرامت، بنیاد علوی، بنیاد سپهر و بنیاد شهید است که با همکاری سیستم بانکی و مدیران نهادهای حمایتی درصدد جذب همه این منابع هستیم.
وی اظهار داشت: حداکثر تسهیلات انفرادی سه میلیارد ریال است و اگر طرحهایی در قالب کارفرمایی معرفی شود تا ۴۰ میلیارد ریال قابل پرداخت است.
دهقان بازپرداخت آن را هفت ساله اعلام و تصریح کرد: نهاد حمایتی اقدام به شناسایی و معرفی متقاضیان کرده و افرادی که واجد شرایط هستند، میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی، دسته دوم منابع را تسهیلات ارزان قیمت عنوان کرد و گفت: نرخ تسهیلات ۱۰ تا ۱۵ درصد کمتر از تسهیلات متعارف و با بازپرداخت هفت ساله است.
وی ادامه داد: پارسال ۱۰ هزار میلیارد ریال از این تسهیلات پرداخت شد و در سال جاری نیز همین مقدار برای استان پیش بینی شده که افراد از سوی ۱۵ دستگاههای متولی نظیر سازمان صمت، میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی و پارک علم و فناوری معرفی میشوند.