عسگری تاکید کرد: خراسان به عنوان "خراسان بزرگ" و "خراسان فرهنگی"، باید نقش پیشرو را در تولید و ترویج آثار حماسی در سطح ملی ایفا کند. به طور قطع، بهترین نقطه برای تولید و گسترش آثار حماسی در سینما، داستان، رمان و دیگر قالبهای هنری، همین منطقه است. در این چند سال اخیر، شاهد بودهایم که هنرمندان خراسانی با تولید آثار سینمایی، مستند، نقاشی و آثار تجسمی در حوزه حماسه و مقاومت، نقشی برجسته در شکلگیری این نوع نگاه در فضای هنری کشور ایفا کردهاند.
وی در ادامه سخنان خود به اقدامات صورتگرفته در زمینه سینما و هنرهای تصویری اشاره کرد و گفت: در این چند سال، دوستان ما در حوزه هنری خراسان رضوی و در سطح ملی تلاش کردهاند که آثار هنری حماسی تولید کنند که تاریخ این سرزمین را از دریچهای امیدبخش و سازنده روایت کند. امروز، این تلاشها به بار نشسته و شما شاهد اکران آثار سینمایی هستید که حاصل بیش از دو سال کار پیگیر در زمینه سینما حماسه است.
رئیس حوزه هنری خراسان رضوی ادامه داد: رویداد سینما حماسه، از بیش از ۷۰۰ طرح و پروژه سینمایی در قالب مستند و فیلم کوتاه داستانی پذیرایی کرده و پس از مشاوره، داوری و پالایش، نهایتاً ۳ اثر برگزیده برای نمایش امروز آماده شده است.
این آثار در حوزه مستند و فیلم کوتاه داستانی به تولید رسیدند و توسط هنرمندان توانمندی که در این عرصه فعالیت کردهاند، آماده عرضه به تماشاگران شدند.
وی در پایان سخنان خود از هنرمندان و فعالان فرهنگی حاضر در مراسم تشکر کرد و خاطرنشان کرد: امیدوارم که این رویداد نقطه آغازین برای تولیدات بیشتر در این حوزه باشد و در آینده شاهد خبرهای بهتری از تولیدات هنری و آثار فرهنگی در خراسان و کشور باشیم.