به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، امیرزاده با بیان اینکه حیات وحش منطقه حفاظت شده کاغذکنان این شهرستان سرشماری شد افزود: سرشماری هر ساله در منطقه ۵۰ هزار هکتاری حفاظت شده کاغذکنان میانه انجام میشود امسال نیز توسط ۶ گروه یگان حفاظت محیط زیست برای سرشماری آهو ، کل و بز این منطقه صورت گرفت که تعداد گونههای شناسایی شده نسبت به سال گذشته تغییری نداشت و نتیجه سرشماری رضایت بخش بود. وی همچنین از مشاهده گونه پلنگ در سرشماری امسال خبر داد.
اشتری مدیرکل حفاظت محیط زیست استان آذربایجان شرقی در جلسه افتتاحیه سرشماری با بیان اینکه محیط بانی شغلی سخت با مسئولیت بالا است گفت: حقوق و مزایای فعالان این عرصه پایین بوده و لازم است از سوی نمایندگان نسبت به این موضوع توجه و حمایت ویژه شود.
وی با بیان اینکه خشکسالیهای اخیر زیستگاههای حیوانات را پراکنده کرده از بخشداریها خواست تا اجازه ورود شکارچیان غیرمجاز و غیربومی را به منطقه ندهند.
اسماعیلی نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی در این جلسه با بیان اینکه وجود گونههای مختلف جانوری و هزینههای بسیار برای حمایت از آنها باید ثمرهای مانند جذب گردشگر داشته باشد گفت: متاسفانه در کشورمان در این زمینه بسیار ضعیف هستیم و منطقه از وجود آهو ، کل و بز سودی نمیبرد در حالی که در سایر نقاط دنیا با سرمایه گذاریهای بزرگ گردشگران برای دیدن جانوران به آنجا سفر میکنند.
محمدی بخشدار کاغذکنان نیز در این جلسه به مشکلات حوزه محیط زیست منطقه پرداخت و کمبود شدید نیرو و امکانات در پاسگاه محیط بانی آقکند، استیجاری بودن پاسگاه محیط بانی و لزوم احداث پاسگاه در زمین اهدایی در منطقه و لزوم احداث پل روگذر حیات وحش به خاطر انجام پروژه آزادراه اردبیل - سرچم و جلوگیری از خطر تلف شدن گونهها توسط خودروهای عبوری را از جمله مشکلات و نیازمندیهای حوزه محیط زیست منطقه کاغذکنان برشمرد.