جوان آنلاین: استفاده از افراد غیرفنی، بهخصوص در کارهای مدیریتی، بزرگترین معضل ورزش ایران است که باعث میشود این حوزه به جای پیشرفت، درجا بزند یا حتی پسرفت کند، خصوصاً که همین افراد خیلی زود به واسطه حضورشان در اقصینقاط ورزش چنان رزومهای رو میکنند که نتوان به راحتی نقدشان کرد، حتی اگر با وجود رزومه پروپیمان، هیچ بازده مثبتی نداشته باشند.
در همین راستا، روز گذشته تقوی، رئیس فدراسیون والیبال ایران در حکمی علیاصغر مونسان را به عنوان نایبرئیس این فدارسیون معرفی کرد! البته این نخستین حضور مونسان در والیبال نیست و پیش از این نیز مدتی با همین دیدگاه، چند سالی عضو هیئت رئیسه فدراسیون والیبال، قایقرانی و هیئتمدیره پرسپولیس بوده تا امروز اگر لازم به پرسیدن دلیل حضور او به عنوان نایبرئیس فدراسیون والیبال شد، رزومهای روی میز بگذارد که دهان منتقدان بسته شود، چراکه به واسطه همین انتصابهای غیرمنطقی، نایبرئیسی امروز او در فدراسیون والیبال نخستین حضورش، نه در ورزش است و نه در این فدراسیون! با وجود این مونسان بیشتر به عنوان وزیر سابق میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شناخته میشود تا عضو سابق هیئت رئیسه فدراسیون والیبال.
البته در رزومه کاریش، مونسان که دارای کارشناسی عمران از دانشگاه صنعتی شریف، کارشناسی ارشد مدیریت ساخت از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی از سازمان مدیریت صنعتی و دکترای مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی شریف است، عضویت در هیئتمدیره و مدیرعاملی سازمان مناطق آزاد کیش و عنوانهای دیگری، چون معاون اجرایی شرکت مانا، عضویت هیئت مدیره و معاون اجرایی شرکت دی (بنیاد مستضعفان)، مسئولیتهای اجرایی در فاز اول منطقه پارس جنوبی (پالایشگاه پارس جنوبی) و منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، همچنین عضو هیئت مدیره و معاون فنی و اجرایی شرکت هریس مهندس، عضو هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آتیساز (بنیاد مستضعفان)، مدیرعامل سازمان فنی- مهندسی شهرداری تهران و شرکت توسعه فضاهای فرهنگی تهران منتقل و همچنین معاونت امور اجتماعی فرهنگی و مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران نیز دیده میشود، اما هیچ یک از سوابق کاری او کوچکترین ارتباطی به والیبال ندارد!
یکی از رشتههای حائز اهمیت ورزش ایران که اتفاقاً این روزها حال و روز خوبی ندارد و نیازمند حضور کارشناسان برای بازگشت به روزهای اوج گذشته است، نه انتصاب افرادی که عکسهای یادگاری که با ورزش گرفتهاند، صرفاً جهت رزومهسازی بوده و بس. افرادی که اگرچه به واسطه کجسلیقگیها امروز رزومهای در ورزش دارند، اما هیچ بازده مثبتی نداشتند که بتوان حضور آنها در ورزش را به فال نیک گرفت!