شناسهٔ خبر: 70043449 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

پرواز‌ها به جزیره بوموسی افزایش یافت

مدیرکل دفتر هماهنگی امور توسعه جزایر استانداری هرمزگان از اختصاص ردیف بودجه‌ای خاص به بوموسی و افزایش تعداد پرواز‌های این جزیره به هفت پرواز خبر داد.

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: از روابط عمومی استانداری هرمزگان، عبدالرسول دریایی عصر یکشنبه با اعلام خبر اظهار کرد: از روز شنبه ۱۷ آذرماه با استقرار هواپیمای جدید توسط شرکت هواپیمایی ایران ایر در بندرعباس تعداد پرواز‌های مسیر بندرعباس به مقصد جزیره بوموسی به هفت پرواز در هفته افزایش خواهد یافت و امکان تردد به این جزیره تمام ایرانی در طول روز‌های هفته برقرار خواهد شد.

به گزارش ایرنا، وی بیان کرد: در حال حاضر چهار پرواز توسط شرکت‌های هواپیمایی کارون، پارس ایر و ایران ایر درحال خدمات رسانی به مردم جزیره بوموسی هستند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور توسعه جزایر استانداری هرمزگان با اشاره به اهمیت جزایر سه‌گانه ایرانی و تسهیل عبور و مرور به جزیره بوموسی، اظهار کرد: با پیگیری‌های پی در پی انجام شده، موفق شدیم بودجه خاصی را برای تسهیل در عبور و مرور هموطنان به جزیره بوموسی کسب کنیم.

دریایی ادامه داد: ردیف خاص جزیره بوموسی تحت عنوان «ارائه خدمات و توسعه زیرساخت بوموسی» در لایحه بودجه ۱۴۰۳ مصوب شده است که اعتبار مورد نیاز برای تردد‌های هوایی و دریایی به جزیره بوموسی از این طریق تامین خواهد شد.

بوموسی، تنب بزرگ و تنگ کوچک در تنگه هرمز از جزایر سه‌گانه ایرانی هستند که به لحاظ موقعیت جغرافیایی، دارای اهمیت بسیار زیاد و استراتژیک برای کشور بوده و از جنبه اهمیت دریایی به دلیل نزدیکی به آبراه‌های بین‌المللی و همچنین تردد شناور‌های سنتی تجاری و صیادی در آب‌های خلیج‌فارس از این منطقه به کشور‌های حوزه خلیج فارس دارای اهمیت بسیاری است.

شهرستان ابوموسی یا بوموسی شامل جزیره‌های بوموسی، تنب بزرگ، تنب کوچک، سیری، فارور بزرگ و فارور کوچک است؛ که این جزایر به عنوان نقاط راهبردی، نقش مهمی در امنیت و نظارت در خلیج‌فارس دارند و این جزایر به عنوان سنگر‌های دفاعی کشور، به تقویت دفاع میهن اسلامی و حفظ امنیت کشتیرانی کمک می‌کنند

برچسب‌ها: