به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مازندران، سرهنگ پاسدار «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران امروز در نشست هماندیشی مدیران کانونهای وابستگان نیروهای مسلح استان که در مجتمع خدماتی شهدای ارتش گهرباران برگزار شد، با بیان اینکه با ورود پیکرهای شهدای گمنام به استان، نورانیت و معنویت خاصی سراسر دیار علویان را فرا گرفته است، اظهار داشت: استقبال جوانان از کاروان شهدای گمنام در شهرهای مختلف را شاهد هستیم و نشان دهنده این است که قلبها آماده است و انتظار میرود به پیشکسوتان جهاد و مقاومت نیز از این فرصتها استفاده کنند.
وی افزود: امروز تهدید دشمن جدی است و آسیبهای فرهنگی و اجتماعی جامعه تهدیدات بزرگی برای همه اقشار به شمار میآید و در این ایام و فرصتهای نورانی باید تلاش کنیم تا قدری معنویت و مصونیت بر جامعه ما افزوده شود.
سرهنگ سلامی ادامه داد: بازنشستگان و پیشکسوتان حقیقتاً آینه تمام عیار عاشقی در نیروهای مسلح هستند و باید مورد توجه، عنایت، اکرام و حمایت باشند و اتصال و ارتباط با آنها به هر شکلی باید حفظ شود.
این مسئول ادامه داد: امروز کار فرهنگی در خصوص پیشکسوتان جهاد و مقاومت یک ضرورت است و جاهایی که زمینهها و فرصتها وجود دارد باید این کارها را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه نباید بگذاریم پیشکسوتان به فراموشی سپرده شوند که هرجا به فراموشی سپرده شدند ضررهای بزرگی برای نظام انقلاب، خودشان و خانوادههایشان بود، گفت: پیشکسوتان مجاهدان فی سبیل الله، یاران دین خدا و همنشین با شهدا، شهدای زنده و دارای کرامات هستند و باید تلاش کنیم به اندازه وسعمان برای حفظ این عزیزان تلاش داشته باشیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران بر ضرورت افزایش بصیرت و آگاهی پیشکسوتان و خانوادههایشان نسبت به مسائل جامعه اسلامی، مشکلات امروز کشور، مسائل بین المللی انواع دشمنیها و آسیبهای فرهنگی اجتماعی تاکید کرد و گفت: اینها باید مردم را در مسیر انقلاب اسلامی و ارزشها نگه دارند چراکه سرمایههای عظیم و پشتوانههای عظیم نظام هستند که نباید از دست بروند.
این مسئول بر گسترش محافل روایتگری و خاطرهگوی دفاع مقدس با تاکید بر روایتگری تبیینی دفاع مقدس تاکید کرد و ادامه داد: در سالجاری ۱۰ هزار محفل خاطرهگویی با محوریت مساجد، مدارس و دانشگاهها و محلات در سطوح مختلف در استان مازندران هدفگذاری کردیم.
وی با بیان اینکه پیشکسوتان باید روایتگر باشند و از این ظرفیت استفاده کنیم، گفت: برگزاری محافل خاطرهگویی رستهای مورد تاکید است و شناسایی و تربیت استاد برای درس دو واحدی دفاع مقدس نیز باید مورد توجه باشد.
سرهنگ سلامی با بیان اینکه مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس مازندران سالی قریب به ۹۰ هزار بازدید کننده دارد، بر راه اندازی نشستهای پاتوقی رزمندگان و پیشکسوتان تأکید کرد و گفت: حضور و رفت و آمد پیشکسوتان به این مجموعه برکتزا است.
این مسئول بر بهرهگیری از ظرفیت خیرین پیشکسوت و رزمنده دفاع مقدس برای ساخت و تکمیل موزه دفاع مقدس و همچنین بهرهگیری از ظرفیت پیشکسوتان در تدوین آثار دفاع مقدس و امورات پژوهشی دفاع مقدس تأکید کرد.
انتهای پیام/
∎