به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام مهدی متقی فر مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان با اعلام این خبر افزود: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۴۰۰ مجوز مرکز مشاوره صادر شده که نسبت به سال گذشته افزایش چند برابری داشته است.
به گفته وی اولویت راهاندازی مراکز مشاوره، پوشش شهرستانهای محروم است تا جوانان شهرها و روستاها بتوانند در حوزه خدمات پیش از ازدواج و حین ازدواج از این مراکز بهرهمند شوند.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی وزارت ورزش و جوانان گفت: در مراکز همسان گزینی نیز اکنون ۱۸۵ مجوز صادر شده که از این تعداد در همه استانهای کشور مراکز همسان گزینی مشغول فعالیت هستند و کار خود را انجام میدهند.
متقی فر با ابراز امیدواری از اینکه تعداد مراکز همسان گزینی تا پایان سال به ۲۶۰ مرکز برسد، افزود: اکنون و در دولت چهاردهم نیز مشکلی در انجام مسئولیتهای این مراکز نداریم و قرار است این روند ادامه پیدا کند.
وی ادامه داد: در حوزه حمایت از موضوع مشاوره و تعریف حوزههای جدید، برای اینکه مشاوران بتوانند در حوزه خانواده و ازدواج نقش بیشتری ایفا کنند طرحهای جدیدی در دست طراحی است.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه امید است مشاوران بتوانند در زمینه ترویج و شکلگیری ازدواج موفق خوب عمل کنند، افزود: در یک سال گذشته که با مشارکت هزار نفر از مراجعان در سراسر کشور مصاحبههای تخصصی و ارزیابی درباره خدمات انجام شد، بیش از ۹۰ درصد منتج به نتیجه مطلوب شده و مراجعان راضی بودهاند.
متقی فر درباره وامهای ازدواج هم گفت: در حال حاضر ۳۴۵ هزار نفر در نوبت دریافت وام ازدواج قرار دارند و تا پایان سال تنها ۴ ماه فرصت داریم و روز به روز تعداد افراد در صف وام ازدواج نیز همچنان در حال افزایش است.
وزارت ورزش و جونان مرجع صدور مجوز مراکز مشاوره است؛ همچنین بر اساس تبصره ماده ۳۷ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت؛ این وزارتخانه موظف است با تایید سازمان تبلیغات اسلامی نسبت به صدور مجوز مراکز فعال در امر انتخاب همسر اقدام کند.