به گزارش سلام نو به نقل از رکنا، محمد باقری عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان این که" مردم با پرداخت جریمه های ۴۰، ۸۰ و ۱۵۰ میلیون تومانی با حجاب نمی شوند به خبرنگار رکنا گفت : این قوانین که در یک فضای هیجانی تصویب شده، مردم را قانون گریز و حتی قانون شکن میکند و هیچ فایدهای برای نهادینه کردن حجاب در جامعه ندارد.مثلا پولدارترها می گویند حجاب نمیگذاریم و جریمهاش را پرداخت میکنیم.
نماینده مردم بناب در مجلس دوازدهم ادامه داد: متأسفانه گاهی در یک فضای احساسی که متعلق به یک برههی زمانی و مقطع خاصی از تاریخ است، قوانینی را تصویب میکنیم که موجب اقناع مردم نمیشود و لذا باید اصلاح شود. قانون حجاب و عفاف که در مجلس یازدهم به تصویب رسید، از همین دست قوانین است و زمانی به تصویب رسید که جامعه دچار تنش و هیجان بود.
وی ادامه داد: اگر قرار است قانونی تصویب شود که مردم از آن تمکین کنند، باید ابتدا از طریق صدا و سیما و رسانههای مختلف مردم و نخبگان جامعه را اقناع کنیم. بدون شک مردم با پرداخت جریمه های چند ده تا چند صد میلیونی با حجاب نمیشوند و حتی موجب جریتر شدن برخی از اقشار خواهد شد. مثلا پولدارترها می گویند حجاب نمیگذاریم و جریمهاش را پرداخت میکنیم. حالا این قانون با کجای منطق حجاب -که کاری فرهنگی است – همخوانی دارد؟ آیا مردم را باحجاب می کند؟ قطعا این طور نیست.
باقری تأکید کرد: حجاب یک حکم شرعی است ولی در کجای قرآن و یا احادیث آمده است که با جریمه کردن مردم و دریافت پول باید این حکم را اجرا کرد؟
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس دوازدهم با تأکید بر این که قانون حجاب و عفاف قطعا نیاز به اصلاح دارد، تصریح کرد: به نظرم همان طور که قانون مشاغل حساس که بر اساس نظر واکنش مقام معظم رهبری هم نیازمند اصلاح است، این قانون نیز باید بازنگری شود. لذا بهتر است دولت خودش در این باره پیشقدم شود.