محمد حسین زاده، امروز (یازدهم آذر) در حاشیه کارگاه آموزشی آشنایی با قوانین مالیاتی -ویژه باشگاهها و هیاتهای ورزشی کرمانشاه- در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، توسعه ورزش را مستلزم حمایت و ورود همه جانبه بخش خصوصی دانست و اظهارکرد: بخش خصوصی نیز بدون حمایت و پشتیبانی دولت امکان ندارد به اهداف خود دست پیدا کند.
وی افزود: در این راستا تلاش میکنیم تا موانع و مشکلات سر راه باشگاهها و هیاتهای ورزشی را برداریم تا آنها در مسیر توسعه ورزش قدم بردارند.
معاون ورزش و جوانان استان به دغدغهای که چندسالی است گریبان باشگاهها و هیاتهای ورزشی را گرفته اشاره کرد و گفت: در یکی دو سال اخیر اخذ مالیات به دغدغهای تبدیل شده که دامن همه باشگاهها و هیاتهای ورزشی را گرفته است.
وی به نظارت امور مالیاتی بر فعالیتهای مالی باشگاهها و هیاتهای ورزشی اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه بسیاری از باشگاهها و هیاتهای ورزشی ما آشنایی چندانی با این حوزه ندارند، برگزاری یک کارگاه آموزشی را با حضور کارشناسان خبره امور مالیاتی برای آنها در دستور کار قرار دادیم تا با آرامش خاطر بیشتری به فعالیتهای خود ادامه دهند.
حسین زاده با بیان اینکه اکثر باشگاهها و هیاتهای ورزشی میتوانند معاف از مالیات شوند، عنوان کرد: برای اینکه یک باشگاه یا هیات ورزشی معاف از مالیات شود، باید در گام اول خود را در قالب یک شخصیت حقوقی به شکل شرکت یا موسسه ثبت کند.
وی افزود: داشتن مجوز از وزارت ورزش و فدراسیون مربوطه، فعالیت در حوزه ورزشی، تسلیم اظهارنامه مالیاتی و تهیه دفتر قانونی و تسلیم ترازنامه مالیاتی از دیگر اقداماتی است که برای برخورداری از معافیت مالیاتی باید انجام شود.
معاون ورزش و جوانان کرمانشاه تصریح کرد: اگر درآمد سالیانه یک باشگاه یا هیات ورزشی کمتر از ۱۸ میلیارد تومان باشد، معاف از مالیات خواهد شد، اما اگر بالای ۱۸ میلیارد تومان باشد و تراز مالی مثبتی داشته باشد مشمول مالیات خواهد شد، اما اگر ترازش منفی باشد، مشمول مالیات نمیشود.
انتهای پیام